• Kotisivu / 
  • Avohyllyt / 
  • Lokerohylly - asennettuna seinään tai yläkaappien kanssa
You

Lokerohylly - asennettuna seinään tai yläkaappien kanssa

Dansani YOU -avohyllyt ovat täydellinen lisä tyylikkään ja toimivan kylpyhuoneen luomiseen. Nämä monipuoliseen käyttöön suunnitellut hyllyt voidaan asentaa seinälle joko erillisenä kappaleena tai yhdessä yhden tai kahden seinäkaapin kanssa. Avoimen muotoilunsa ansiosta nämä hyllyt tarjoavat sekä säilytysratkaisun että esittelytilan suosikkitavaroillesi tai kylpyhuonetuotteillesi. Käytä niitä pyyhkeiden, koriste-elementtien tai henkilökohtaisten tarvikkeiden järjestämiseen ja lisää samalla visuaalista mielenkiintoa kylpyhuoneesi suunnitteluun.  Mahdollisuus yhdistää nämä avoimet hyllyt seinäkaappiin antaa sinulle lisää joustavuutta mukauttaa säilytystilaasi tarpeen mukaan ja luoda symmetrisen ja toimivan pohjaratkaisun. Dansani YOU -avohyllyt tuovat kylpyhuoneeseesi modernin ja ylellisen ulottuvuuden luoden tilan, joka on sekä kaunis että käytännöllinen.

Valitse väri
Valittu
Valinnainen väri

V93-0099

Hinta
298 €

GTIN (EAN) 5713804648709
Carcass colour Valinnainen väri
Height 24 cm
Width 40 cm
Depth (length) 21 cm
Volume 20,16 dm³
Korpusmaterial Lakattu melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 2,76 kg
Gross weight 3,24 kg
Packaging height 34 cm
Packaging width 42 cm
Packaging depth (length) 19 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi