Calidris

Lokerohyllyt

Dansani Calidris -lokerohylly on täydellinen minimalistinen lisä kylpyhuoneeseesi. Pieni neliönmuotoinen laatikko, jonka mitat ovat vain 20x20 cm, voidaan ripustaa helposti seinälle ja se luo tyylikkään säilytysratkaisun hajuvesille, pienille koriste-esineille tai muille henkilökohtaisille tavaroille. Kuution yksinkertaisen muotoilun ja käytännöllisyyden ansiosta sen avulla on helppo järjestää ja esitellä suosikkiesineitäsi kylpyhuoneessa.

Valitse väri
Valittu
Valkoinen Tammi

C31-0075

Hinta
383 €

GTIN (EAN) 5713804282026
Carcass colour Valkoinen Tammi
Height 20 cm
Width 20 cm
Depth (length) 14,20 cm
Volume 5,68 dm³
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 1,60 kg
Gross weight 1,96 kg
Packaging height 25 cm
Packaging width 25 cm
Packaging depth (length) 20 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi