Calidris

Lokerohyllyt

Luo tasapaino toiminnallisuuden ja estetiikan välillä Dansani Calidris -sarjan 20 cm korkeilla avoseinäelementeillä. Nämä tyylikkäät kalusteet on räätälöity kylpyhuoneeseen, jossa ne tarjoavat paitsi käytännöllistä säilytystilaa, myös tyylikkään tilan henkilökohtaisten esineidesi esillepanolle. Kompakti 20 cm:n koko tekee näistä seinäelementeistä ihanteellisia maksimoimaan kylpyhuoneesi tilan suunnittelusta tinkimättä. Käytä niitä pyyhkeiden säilömiseen, hygieniatuotteiden järjestämiseen tai koriste-elementtien esittelyyn ja persoonallisuuden luomiseen.  Voit korostaa esillä olevien esineidesi kauneutta lisäämällä näihin seinäelementteihin sisävalaistuksen. Tämä lisää hienovaraista valaistusta, joka korostaa suosikkielementtejäsi ja luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman kylpyhuoneeseesi.

Valitse väri
Valittu
Musta c-tammi

C68-0044

Hinta
417 €

GTIN (EAN) 5713804661753
Carcass colour Musta c-tammi
Height 20 cm
Width 40 cm
Depth (length) 14,20 cm
Volume 11,36 dm³
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 2,41 kg
Gross weight 2,79 kg
Packaging height 25 cm
Packaging width 45 cm
Packaging depth (length) 20 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi