Luna

Lokeron jakotuki

Tämä metallinen tilanjakaja sopii täydellisesti Dansani Lunan puisiin tarjottimiin. Metallisessa tilanjakajassa voit säilyttää ripsiväriä, pinsettejä ja meikkisiveltimiä helposti ja järjestyksessä.

Valittu
Alu

515200247

Hinta
13 €

GTIN (EAN) 5711112093174
DB 1747531
Carcass colour Alu
Height 5 cm
Width 10 cm
Depth (length) 8,30 cm
Volume 0,42 dm³
Net weight 0,10 kg
Gross weight 0,10 kg
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi