Mido+

Lotto altaat

Lotto -pesuallas huokuu hienovaraista eleganssia ja modernia muotoilufilosofiaa. Tämä pesuallas tuo minimalistisella estetiikallaan tyylikkään lisän kylpyhuoneeseesi. Ensiluokkaisesta saniteettiposliinista valmistettu Lotto-pesuallas on sekä kestävä että helppohoitoinen. Se on täydellinen yhdistelmä estetiikkaa ja käytännöllistä toiminnallisuutta, joka luo modernin ja ajattoman tunnelman kylpyhuoneeseesi.

Valittu
Valkoinen kiiltävä

536805003

Hinta
322 €

GTIN (EAN) 5708877769048
VVS number 781385550
DB 1504914
Carcass colour Valkoinen kiiltävä
Height 7 cm
Width 55 cm
Depth (length) 38 cm
Volume 14,63 dm³
Material Porsliini
Net weight 10,45 kg
Gross weight 11,26 kg
Width tolerance -5/+5 mm
Single/double Yhdellä
Taphole 1
Surface Posliini
Basin position Keskus
Packaging height 21 cm
Packaging width 66 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi