Calidris

Mobile pyyheteline

Tee kylpyhuoneestasi käytännöllisemmän ja tyylikkäämmän Dansani Mobile -pyyhetelineellä. Tämän tyylikkään ratkaisun avulla voit sijoittaa pyyhkeet joustavasti sinne, missä niitä eniten tarvitset. Mobilea voidaan siirtää ja sijoittaa sinne, missä sitä eniten tarvitset. Mobile tuo järjestystä kylpyhuoneeseesi ja on samalla kaunis katsella.

Valitse väri
Valittu
Savustettu tammi

C70-0073

Hinta
501 €

GTIN (EAN) 5713804660695
Carcass colour Savustettu tammi
Height 105 cm
Width 48 cm
Depth (length) 10 cm
Volume 50,40 dm³
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 3,59 kg
Gross weight 4,65 kg
Packaging height 110 cm
Packaging width 50 cm
Packaging depth (length) 15 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi