Calidris / Luna / You

Moon peili valoilla valaistuksenohjauksella

Moon-peili on kaunis ja tyylikäs peili, jonka kehys tekee siitä koristeellisen elementin mihin tahansa sisustukseen. Peili on ovaalin muotoinen ja pehmentää kylpyhuoneen muuten teräviä reunoja. Peilin tukeva kehys on valmistettu kestävistä materiaaleista ja se antaa peilille modernin ja tyylikkään ilmeen. Voit myös säätää valon voimakkuutta ja lämpöä, sillä Moon Oval -peili on saatavana varustettuna valaistuksenohjauksella. Peiliä ympäröivä kehys on saatavana useissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena ja messinkisenä, joten sen voi räätälöidä omaan tyyliin ja sisustukseen sopivaksi. Moon Oval -peili sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen, sillä sen avulla voit luoda tilasta elegantin ja ajattoman kauniin. Moon Oval -peili on saatavana useissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena ja messinkisenä.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen

S826-010

Hinta
800 €

GTIN (EAN) 5713804374028
VVS number 781498430
DB 2322996
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 105 cm
Width 60 cm
Depth (length) 4,30 cm
Volume 27,09 dm³
Net weight 8,53 kg
Gross weight 9,65 kg
Switch Sis. touch katkaisija
Lighting type Integroitu valaistus
Type 12V valonohjauksella
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2 588 lm
Light specification 26W LED
RA 90
Packaging height 110 cm
Packaging width 65 cm
Packaging depth (length) 8 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi