Calidris / Luna / You

Moon peili valoilla valaistuksenohjauksella

Moon-peili on kaunis ja tyylikäs pyöreä peili, jonka kehys tekee siitä koristeellisen elementin mihin tahansa sisustukseen. Peilin tukeva kehys on valmistettu kestävistä materiaaleista ja antaa peilille modernin ja tyylikkään ilmeen. Voit myös säädellä valon voimakkuutta ja lämpöä, sillä Moon-peili on luonnollisesti saatavana valaistuksenohjauksella. Peiliä ympäröivä kehys on saatavana useissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena ja messinkisenä, joten sen voi räätälöidä omaan tyyliin ja sisustukseen sopivaksi. Peili sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen, ja sen avulla voit luoda huoneen, jossa on eleganssia ja ajatonta kauneutta.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen

S829-010

Hinta
866 €

GTIN (EAN) 5713804367525
VVS number 781498390
DB 2323001
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 90 cm
Width 90 cm
Depth (length) 4,30 cm
Volume 34,83 dm³
Net weight 10,30 kg
Gross weight 11,80 kg
Switch Ilman katkaisija
Lighting type Integroitu valaistus
Type 12V valonohjauksella
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 3 379 lm
Light specification 30W LED
RA 90
Packaging height 100 cm
Packaging width 100 cm
Packaging depth (length) 8 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi