Calidris

Penkki

Tätä Dansani Calidris -penkkiä voidaan käyttää korkeana jakkarana tai penkkinä. Se sopii täydellisesti istuimeksi kylpyhuoneen meikkauspisteeseen, ja se on myös loistava istuin lapsille kylpyhuoneessa. Penkin mukana tulee mukava valkoinen tyyny, jotta voit istua mukavasti. Se sopii Calidris-kylpyhuonekalusteiden kanssa kylpyhuoneesi muiden osien väreihin.

Valitse väri
Valittu
Musta c-tammi

C72-0044

Hinta
973 €

GTIN (EAN) 5713804286185
Carcass colour Musta c-tammi
Height 40,50 cm
Width 48 cm
Depth (length) 38 cm
Volume 73,87 dm³
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 6,33 kg
Gross weight 7,12 kg
Packaging height 42 cm
Packaging width 50 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi