Calidris / Luna / You

Show peili valoilla valaistuksenohjauksella

Dansani Show -peili erottuu edukseen ainutlaatuisella valokehyksellään, joka ympäröi koko peilin. Valokehys luo kylpyhuoneeseen kodikkaan ja tyylikkään tunnelman ja tuo peilin muotoiluun lisäulottuvuuden. Dansani Show -peilin valaistusta voit mukauttaa helposti tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan sisäänrakennetun valaistuksenhjauksen ansiosta. Tarvitsitpa sitten pehmeää ja himmeää valoa rentoutumiseen tai terävää ja kirkasta valoa yksityiskohtaiseen työskentelyyn, voit säätää valaistusta luodaksesi kylpyhuoneeseesi oikean tunnelman ja toiminnallisuuden.

Valittu
Valkoinen

S830-010

Hinta
975 €

GTIN (EAN) 5713804266040
VVS number 781498550
Carcass colour Valkoinen
Height 80 cm
Width 100 cm
Depth (length) 3,10 cm
Volume 24,80 dm³
Net weight 12 kg
Gross weight 13,86 kg
Switch Ilman katkaisija
Lighting type Integroitu valaistus
Type 12V
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 3 519 lm
Light specification 38W LED
RA 90
Packaging height 85 cm
Packaging width 105 cm
Packaging depth (length) 7 cm
Sarja Calidris, Luna, You
Lisää vaihtoehtoja
Nämä tuotteet ovat valmiiksi koottuja, ja ne on tilattava yhdessä huonekalujen kanssa.

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi