Luna / You

Sisäänrakennetun peilikaapin valaisinkehys

Tämä valaisinkehys on tarkoitettu Dansani In-Built -peilikaappiin. Tämä valokehys antaa kauniin valon peilikaapin ympärille, ja sisäänrakennetun valonsäätimen avulla voit säätää valon lämpötilaa ja voimakkuutta. In-Built-peilikaappi on rakennettava seinään, ja valonkehys peittää seinän ja peilikaapin välisen syvennyksen, jolloin saat kauniin ja tyylikkään viimeistelyn koko peilikaapin ympärille. Huomaa, että valonkehys ei sisälly peilikaappiin tilattaessa, vaan kehys tulee tilata erikseen.

Valittu
Alu look

190304340

Hinta
377 €

GTIN (EAN) 5711112906108
Carcass colour Alu look
Net weight 2,97 kg
Gross weight 4,59 kg
Energy class F
Kelvin 2100-6500K
Lumen 1 737 lm
Light specification 18W LED
RA 90
Sarja Luna, You
Height 86 cm
Width 66 cm
Depth (length) 2,30 cm
Volume 13,05 dm³
Packaging height 90 cm
Packaging width 70 cm
Packaging depth (length) 5 cm

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi