Luna

Style peilikaapit valaistuksenohjauksella

Hanki käytännöllinen säilytys ja tyylikäs muotoilu Dansani Luna Style -peilikaapilla. Peilikaappi sopii täydellisesti kaikkien voiteiden, deodorantin, kynsileikkureiden, hammasharjojen ja muiden tavaroiden säilytykseen. Lisää peilikaappiin valot ja säädä valon lämpötilaa ja voimakkuutta yhdellä kosketuksella. Kauniissa peilikaapissa on magneettikisko, metallihylly, suurentava peili ja pistorasia, mikä tekee aamu- ja iltarutiineistasi paljon helpompia.

Valitse väri
Valittu
Valinnainen väri

S583-199

Hinta
1 428 €

GTIN (EAN) 5713804219893
Carcass colour Valinnainen väri
Height 80 cm
Width 120 cm
Depth (length) 14,50 cm
Volume 139,20 dm³
Number of doors 3
Korpusmaterial Lakattu MDF
Net weight 34,06 kg
Gross weight 39,94 kg
Switch Sis. touch katkaisija
Lighting type Ilman valaistus, sis. muuntaja
Type 12V valonohjauksella
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Stiktype Tavallinen pistorasia
Max watt MAX 2300W
Packaging height 86 cm
Packaging width 126 cm
Packaging depth (length) 20 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi