Calidris

Tarjotin

Poista sotkuiset laatikot ja kaapit Dansani Calidris älykkään ja käytännöllisen puisen tarjottimen avulla. Puisen tarjottimen avulla voit luoda rauhaa ja hiljaisuutta, kun kaikella on paikkansa hyvin järjestetyissä laatikoissasi. Puinen tarjotin on valmistettu massiivisesta tammesta, ja se näyttää kauniilta laatikoiden kanssa ja sopii täydellisesti Dansani Calidris muiden tuotteiden kanssa.

Valittu
Tammi

CT-01

Hinta
64 €

GTIN (EAN) 5713804311399
Carcass colour Tammi
Height 5,40 cm
Width 27 cm
Depth (length) 10 cm
Volume 1,46 dm³
Net weight 0,20 kg
Gross weight 0,20 kg
Packaging height 7 cm
Packaging width 30 cm
Packaging depth (length) 12 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi