Calidris

Tasohylly

Nämä kauniit puiset seinähyllyt tuovat kylpyhuoneeseesi sekä rauhallisuutta että designia. Dansani Calidris -puuhyllyissä on mukava pieni reuna, joka estää hyllyllä säilytettävien tavaroiden vierimisen pois. Voit käyttää hyllyjä myös laseille, voiteille, hajuvesille tai ehkä jopa pienelle maljakolle, jossa on kukka puutarhasta. Hyllyjä on tietysti saatavana samoissa väreissä kuin muutkin Dansani Calidris -sarjan tuotteet, joten voit luoda yhtenäisen ja tyylikkään kylpyhuoneen.

Valitse väri
Valittu
Musta c-tammi

C73-0044

Hinta
362 €

GTIN (EAN) 5713804286260
Carcass colour Musta c-tammi
Height 4,50 cm
Width 40 cm
Depth (length) 13,50 cm
Volume 2,43 dm³
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 0,91 kg
Gross weight 1,15 kg
Packaging height 6 cm
Packaging width 42 cm
Packaging depth (length) 15 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi