You

Tasot, Silestone®

Kylpyhuoneen työtasot ovat kauneuden ja suorituskyvyn yhdistelmä. Huomattavan kestävyytensä ja ylellisen ulkonäkönsä ansiosta Silestone-työtasot ovat ihanteellinen valinta nostamaan kylpyhuoneesi suunnittelun uusiin korkeuksiin. Nämä työtasot valmistetaan kvartsista, joka käy läpi kehittyneen teknologisen prosessin, jolla luodaan pinta, joka on vahva, tahrankestävä ja helppo huoltaa. Käytännöllisten ominaisuuksiensa lisäksi Silestone-työtasot tarjoavat erilaisia värejä ja kuvioita, jotka sopivat mihin tahansa tyyliin ja estetiikkaan. Valitsitpa sitten klassisen valkoisen tai rohkean värisävyn, Silestone-työtasot tuovat kylpyhuoneesi tilaan ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta.

Valitse väri
Valittu
Eternal Marquina

B21-16

Hinta
566 €

GTIN (EAN) 5713804410085
Carcass colour Eternal Marquina
Height 1,20 cm
Width 60,90 cm
Depth (length) 47,10 cm
Volume 3,44 dm³
Material Silestone®
Net weight 7,50 kg
Gross weight 10,50 kg
Width tolerance -1/+1 mm
Surface Silestone®
Packaging height 5 cm
Packaging width 65 cm
Packaging depth (length) 50 cm
Sarja You

Lisää vaihtoehtoja
Nämä tuotteet ovat valmiiksi koottuja, ja ne on tilattava yhdessä huonekalujen kanssa.

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi