Calidris

Tilanjakaja ulosvedettäviin tarjottimiin

Jaa ulosvedettävä tarjotin pienempiin lokeroihin tällä käytännöllisellä tilanjakajalla, joka sopii Dansani Calidris ulosvedettäville tarjottimille. Kuten puiset tarjottimet, myös tilanjakaja on valmistettu massiivitammesta, ja se sopii ulosvedettäviin tarjottimiin, joiden syvyys on sekä 30 että 40 cm. Huoneenjakajan avulla voit muuttaa suuren tarjottimen useammaksi pieneksi osioksi ja hyödyntää tilaa paremmin.

Valittu
Tammi

CT-05

Hinta
44 €

GTIN (EAN) 5713804311436
Carcass colour Tammi
Height 6,40 cm
Width 33 cm
Depth (length) 10 cm
Volume 2,11 dm³
Net weight 0,38 kg
Gross weight 0,38 kg
Packaging height 8 cm
Packaging width 35 cm
Packaging depth (length) 12 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi