Calidris / Luna

Tukilista tasoille konsoliratkaisuihin.

Tätä tukikiskoa on käytettävä puisille työtasoille, joiden vapaa jänneväli on vähintään 80 cm. Jos sinulla on esimerkiksi kaappi, jossa on puinen pöytälevy, joka on pidempi kuin kaappi, esimerkiksi jonkinlaisen pöydän tekemistä varten, tulee puinen pöytälevy tukea tällä kiskolla mikäli jänneväli on yli 80 cm. Muuten taso saattaa taipua keskeltä.

Valittu
Kromia

CT-08

Hinta
60 €

GTIN (EAN) 5713804311566
DB 2323028
Carcass colour Kromia
Height 6,40 cm
Width 33 cm
Depth (length) 10 cm
Volume 2,11 dm³
Net weight 0,98 kg
Gross weight 1,21 kg
Packaging height 8 cm
Packaging width 35 cm
Packaging depth (length) 12 cm
Sarja Calidris, Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi