Calidris

Ulosvedettävä tarjotin kiskoilla korkeaan kaappiin syvyys 40 cm

Valitse Dansani Calidris -korkeisiin kaappeihin älykäs ja käytännöllinen ulosvedettävä lokero. Tarjotin on valmistettu massiivitammesta ja siinä on ulosvedettävät kiskot, joiden avulla tarjotin on helppo sijoittaa kaappiin.

Valittu
Tammi

CT-04

Hinta
140 €

GTIN (EAN) 5713804311429
Carcass colour Tammi
Height 7,50 cm
Width 34 cm
Depth (length) 34 cm
Volume 8,67 dm³
Net weight 0,70 kg
Gross weight 0,70 kg
Packaging height 10 cm
Packaging width 36 cm
Packaging depth (length) 36 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi