Calidris / Luna / You

Valaistus kaapin sisällä - kummallakin puolella

Lisää kylpyhuoneeseesi ylellisyyttä ja hyvinvointia peilikaapin sisällä olevalla valolla. Tämä valo sijaitsee peilikaapin molemmilla puolilla ja antaa sinulle loistavan yleiskuvan tavaroistasi aina, kun avaat kaapin. Peilikaapissa on myös peili ovien sisäpuolella, mikä tarkoittaa, että valo voi heijastua useaan paikkaan - tämä auttaa luomaan kylpyhuoneeseesi ihanan tunnelman, kun käytät peilikaappia.

Valittu
Ei väriä

LISPS

Hinta
408 €

GTIN (EAN) 5713804164094
DB 2142782
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,05 kg
Gross weight 0,05 kg
Type 230V
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 1 186 lm
Light specification 2 X 5W LED
RA 90
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi