Calidris

Valaistus kaapin sisällä vain kaapit korkeus 40 cm

Valitsemalla seinäkaappiin sisävalon saat kylpyhuoneeseesi sekä käytännöllisen yleiskuvan että ylellisyyden tunteen. Sisävalo sijoitetaan saranapuolta vastapäätä, jolloin näet selvästi, missä tavarat ovat kaapissasi. Jos sinun on käytettävä kylpyhuonetta myöhään illalla pimeän aikaan, sinun ei tarvitse sytyttää kaikkia valoja kylpyhuoneessa, jos sinun tarvitsee vain hakea jotain kaapista. Tällöin seinäkaapissa oleva käytännöllinen mutta huomaamaton valo antaa sinulle helposti riittävästi valoa.

Valittu
Ei väriä

LIOS40

Hinta
274 €

GTIN (EAN) 5713804273581
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,05 kg
Gross weight 0,05 kg
Type 230V
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 3150K
Lumen 530 lm
Light specification 4, 2W LED
RA 95
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi