You

Valaistus kaapin sisällä

Organisoitu kylpyhuone alkaa usein organisoidusta säilytyksestä, minkä vuoksi kaappien sisävalaistus on niin tärkeää. Sisävalaistuksen avulla näet tarkalleen, mitä kaapin hyllyillä on. Valo on sijoitettu saranapuolta vastapäätä, jolloin saat hyvän yleiskuvan, ylellisyyden sekä hyvinvoinnin tunteen kylpyhuoneessa. Valo on sijoitettu saranapuolta vastapäätä, jolloin saat hyvän yleiskuvan ja ylellisyyden ja hyvinvoinnin tunteen kylpyhuoneessa.

Valittu
Ei väriä

LI60

Hinta
408 €

GTIN (EAN) 5713804040732
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,05 kg
Gross weight 0,05 kg
Type 230V
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 3150K
Lumen 1 562 lm
Light specification 2 X 6, 3W LED
RA 95
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi