Calidris / You

Valo 100 cm laatikossa

Löydä äärimmäinen mukavuus laatikostovalaisimella allaskaapissasi. Tämän älykkään valon avulla löydät nopeasti kylpyhuoneen tavarasi. Valo ei ainoastaan tarjoa yleiskuvaa, kun kylpyhuoneessa on pimeää, vaan antaa sinulle myös selkeän näkymän tavaroistasi päivällä. Valo on tärkeää sinulle ja hyvinvoinnillesi, joten voit tietysti valita valon myös allaskaappisi laatikkoon.

Valittu
Ei väriä

LS1SK100

Hinta
123 €

GTIN (EAN) 5713804040527
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,20 kg
Gross weight 0,20 kg
Type 230V
Energy class F
IP class IP44
Kelvin 3150K
Lumen 326 lm
Light specification 3, 2W LED
RA 95
Sarja Calidris, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi