Calidris / Luna / You

Valo kahdessa 40 cm:n laatikossa

Saa yleiskuva allaskaappisi laatikoissa olevista tavaroista laatikkovalaisimien avulla. Laatikkovalaisimet ovat huomaamattomia mutta tehokkaita, mikä helpottaa etsimiesi tavaroiden löytämistä ja luo ylellisyyden tunnetta. Valo on uskomattoman tärkeää hyvinvoinnillesi, ja laatikkovalaistuksen avulla saat sekä yleiskuvan että ihanan tunnelman kylpyhuoneeseen.

Valittu
Ei väriä

LS2SK40

Hinta
114 €

GTIN (EAN) 5713804040541
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,20 kg
Gross weight 0,20 kg
Type 230V
Energy class F
IP class IP44
Kelvin 3150K
Lumen 200 lm
Light specification 2 X 1, 1W LED
RA 95
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi