Vanity unit 1 dr. 20x120x50 cm

Tuotenro: C90-1077
Sarja: Calidris

1.825 EUR

Sarja: Calidris

Vanity unit 1 dr. 20x120x50 cm

Tuotenro: C90-1077
1.825 EUR

Kokeile suunnittelutyökaluamme ja mukauta tuotetta tarpeidesi mukaisesti. Valitse seuraavista mukautusmahdollisuuksista:

Väri


{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Kaikki Match-suihkuovet ja -seinät on testattu ja ne täyttävät standardin EN 14428:2015 koskien karkaistua lasia, vakautta ja tiiviysluokkaa.

LASI
Standardin EN 12150:n mukainen 6 mm:n karkaistu turvalasi, jossa EasyCare-käsittely lasin sisäpuolella. Kirkas lasi, osaan malleista saatavana huurrelasi.

PROFIILIT
Vahva alumiiniseos ja kulutusta kestävä satiinianodisoitu tai mattamusta jauhelakattu pinta.

SARANAT
Nosto-laskusarana nostaa avattaessa oven irti lattiasta ja siinä on mekanismi, joka jättää oven auki 90 asteeseen. Saranaprofiilin sisällä on tiivistelista vedenpitävyyden varmistamiseksi.

MAGNEETTILISTAT
Jokaisen suihkuoven ja kiinteän seinän mukana tulee magneettilista, jonka voi yhdistää muiden suihkuovien magneettilistojen kanssa. Magneetti aktivoidaan kaksi kertaa vastakappaleensa kanssa, jonka jälkeen magneettilistat ovat yhteensopivat. Magneettilista on PVC-profiilissa ja siinä on erityinen mattapinta, joka estää profiilien tarrautumisen kiinni toisiinsa niiden ollessa pidempään vastakkain.
Viistottu magneettilista varmistaa ovien sulkeutumisen. Yleinen malli, joka toimii sekä oikean- että vasemmanpuoleisena ilman muutoksia tai työkaluja.

Kokoa omaan kylpyhuoneeseesi sopiva suihkuratkaisu.
Match-suihkukalustesarja koostuu kuudesta perusmallista, joita yhdistelemällä voit koota omaan kylpyhuoneeseesi sopivimman ratkaisun. Malleja on saatavilla mustilla tai satiinipintaisilla profiileilla ja ne ovat käännettäviä, eli kätisyydestä ei tarvitse huolehtia.

Tekniset tiedot

Korkeus:

20 cm

Leveys:

120 cm

Syvyys/paksuus:

50 cm

Laatikoiden määrä:

1

Etuosan tyyppi:

Sileä

:

Pintaviilutettu MDF

:

Pintaviilutettu MDF

Tullimaksu:

9403609000

Tullimaksu NO:

94036029

Korkeus pakkaus:

25 cm

Leveys pakkaus:

125 cm

Syvyys pakkaus:

55 cm

Nettopaino:

22983,9 g

Bruttopaino:

24882,5 g

:

DK

EAN:

5713804665607

Isometri

Download

Vanity unit 1 dr. 20x120x50 cm

Download

Asennusohje

Download

Asennusohje

Download

Hoito-ohjeet

Download

Nosto-/laskutoiminto

Nosto-/laskuhelat nostavat oven irti lattiasta avattaessa ja sulkeutuu itsestään, kun ovea pidetään avoinna 90 asteen kulmassa. Saranaprofiilin sisäpuolella on veden estävä peitelista.

Dansani Match -suihkukalusteet - täysimittainen ratkaisu

Asennusvalmiin Dansani Match -sarjan suihkujen mukana toimitetaan sekä magneetti-että tippalista. Tuotteen asentamiseksi ei siis tarvitse hankkia mitään ylimääräistä, ellei ole erikoisratkaisusta, johon Match-sarjamme ei sovellu.

Pitävät magneettilistat

Jokaisen suihkuoven ja kiinteän seinän mukana tulee magneettilista, jonka voi yhdistää muiden suihkuovien magneettilistojen kanssa. Magneetti aktivoidaan 2 kertaa vastakappaleensa kanssa, jonka jälkeen magneettilistat ovat yhteen sopivat. Magneettilista on PVC-profiilissa ja siinä on erityinen mattapinta, joka estää profiilien tarrautumisen kiinni toisiinsa ollessaan pidempään vastakkain.

Valinnainen kätisyys

Kaikki Dansani Match-sarjan mallit ovat käännettäviä ja voidaan käyttää sekä vasen-että oikeakätisinä ilman säätöjä ja työkaluja.

Ei enää likaa ja kalkkia

Dansanin suihku on helppo puhdistaa, ja lasipinnat pysyvät kauniina ja kirkkaina. EasyCare on saksalainen ympäristöystävällinen tuote, jonka on sertifioinut riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius OECD:n vuoden 2009 ohjeiden mukaisesti. Vakiona kaikki Dansanin suihkut on käsitelty kestävällä EasyCare-pinnoitteella, joka estää likaa ja kalkkia kertymästä vielä 30 000 kuivauksen jälkeenkin. Lasi on vain kuivattava pehmeällä liinalla käytön jälkeen, näin se pysyy puhtaana vuosia eteenpäin.

Samankaltaisia ​​tuotteita