Kaareva suihkuovi 200x72-74 cm, musta/kirkas lasi

Tuotenro: E91-03
Sarja: Match

464 EUR

Sarja: Match

Kaareva suihkuovi 200x72-74 cm, musta/kirkas lasi

Tuotenro: E91-03
464 EUR

Kokeile suunnittelutyökaluamme ja mukauta tuotetta tarpeidesi mukaisesti. Valitse seuraavista mukautusmahdollisuuksista:

Väri


{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Kaikki Match-suihkuovet ja -seinät on testattu ja ne täyttävät standardin EN 14428:2015 koskien karkaistua lasia, vakautta ja tiiviysluokkaa.

LASI
Standardin EN 12150:n mukainen 6 mm:n karkaistu turvalasi, jossa EasyCare-käsittely lasin sisäpuolella. Kirkas lasi, osaan malleista saatavana huurrelasi.

PROFIILIT
Vahva alumiiniseos ja kulutusta kestävä satiinianodisoitu tai mattamusta jauhelakattu pinta.

SARANAT
Nosto-laskusarana nostaa avattaessa oven irti lattiasta ja siinä on mekanismi, joka jättää oven auki 90 asteeseen. Saranaprofiilin sisällä on tiivistelista vedenpitävyyden varmistamiseksi.

MAGNEETTILISTAT
Jokaisen suihkuoven ja kiinteän seinän mukana tulee magneettilista, jonka voi yhdistää muiden suihkuovien magneettilistojen kanssa. Magneetti aktivoidaan kaksi kertaa vastakappaleensa kanssa, jonka jälkeen magneettilistat ovat yhteensopivat. Magneettilista on PVC-profiilissa ja siinä on erityinen mattapinta, joka estää profiilien tarrautumisen kiinni toisiinsa niiden ollessa pidempään vastakkain.
Viistottu magneettilista varmistaa ovien sulkeutumisen. Yleinen malli, joka toimii sekä oikean- että vasemmanpuoleisena ilman muutoksia tai työkaluja.

Kokoa omaan kylpyhuoneeseesi sopiva suihkuratkaisu.
Match-suihkukalustesarja koostuu kuudesta perusmallista, joita yhdistelemällä voit koota omaan kylpyhuoneeseesi sopivimman ratkaisun. Malleja on saatavilla mustilla tai satiinipintaisilla profiileilla ja ne ovat käännettäviä, eli kätisyydestä ei tarvitse huolehtia.

Tekniset tiedot

Korkeus:

200 cm

Syvyys/paksuus:

2 cm

Välin leveys:

72-74 cm

Pinta:

Krkas lasi

Tullimaksu:

7020008000

Tullimaksu NO:

70200000

VVS nummer:

674181052

DB määrä:

2256361

Korkeus pakkaus:

210 cm

Leveys pakkaus:

81 cm

Syvyys pakkaus:

6 cm

Nettopaino:

23690 g

Bruttopaino:

26690 g

:

CN

EAN:

5713804327147

Isometri

Download

Kaareva suihkuovi 200x72-74 cm, musta/kirkas lasi

Download

Asennusohje

Download

Asennusohje

Download

Hoito-ohjeet

Download

Nosto-/laskutoiminto

Nosto-/laskuhelat nostavat oven irti lattiasta avattaessa ja sulkeutuu itsestään, kun ovea pidetään avoinna 90 asteen kulmassa. Saranaprofiilin sisäpuolella on veden estävä peitelista.

Dansani Match -suihkukalusteet - täysimittainen ratkaisu

Asennusvalmiin Dansani Match -sarjan suihkujen mukana toimitetaan sekä magneetti-että tippalista. Tuotteen asentamiseksi ei siis tarvitse hankkia mitään ylimääräistä, ellei ole erikoisratkaisusta, johon Match-sarjamme ei sovellu.

Pitävät magneettilistat

Jokaisen suihkuoven ja kiinteän seinän mukana tulee magneettilista, jonka voi yhdistää muiden suihkuovien magneettilistojen kanssa. Magneetti aktivoidaan 2 kertaa vastakappaleensa kanssa, jonka jälkeen magneettilistat ovat yhteen sopivat. Magneettilista on PVC-profiilissa ja siinä on erityinen mattapinta, joka estää profiilien tarrautumisen kiinni toisiinsa ollessaan pidempään vastakkain.

Valinnainen kätisyys

Kaikki Dansani Match-sarjan mallit ovat käännettäviä ja voidaan käyttää sekä vasen-että oikeakätisinä ilman säätöjä ja työkaluja.

Ei enää likaa ja kalkkia

Dansanin suihku on helppo puhdistaa, ja lasipinnat pysyvät kauniina ja kirkkaina. EasyCare on saksalainen ympäristöystävällinen tuote, jonka on sertifioinut riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius OECD:n vuoden 2009 ohjeiden mukaisesti. Vakiona kaikki Dansanin suihkut on käsitelty kestävällä EasyCare-pinnoitteella, joka estää likaa ja kalkkia kertymästä vielä 30 000 kuivauksen jälkeenkin. Lasi on vain kuivattava pehmeällä liinalla käytön jälkeen, näin se pysyy puhtaana vuosia eteenpäin.

Samankaltaisia ​​tuotteita