You

Allaskaapit, jossa on 1 laatikko, kehystetty

Hanki kylpyhuone, joka huokuu tyyliä ja toiminnallisuutta Dansani YOU Classicin kauniilla allaskaapilla. Tämä upea, vain 35 cm syvä allaskaappi on täydellinen lisäämään eleganssia pienimpäänkin kylpyhuoneeseen. Allaskaapissa on yksi laatikko, jossa on viemäriaukon leikkaus, ja siinä on runsaasti säilytystilaa kylpyhuonetuotteillesi. Dansani YOU Classic -allaskaapilla saat paitsi kauniin kalusteen, myös älykkään säilytysratkaisun, joka tekee kylpyhuoneestasi tyylikkään ja järjestäytyneen.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi/mattavalkoinen

V12-3115

Hinta
605 €

GTIN (EAN) 5713804199126
Carcass colour Ruskea tammi/mattavalkoinen
Height 40 cm
Width 50 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 70 dm³
Number of drawers 1
Fronttype Kehystetty
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 14,43 kg
Gross weight 14,98 kg
Packaging height 42 cm
Packaging width 52 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi