You

Allaskaapit, jossa on 1 laatikko, kehystetty

Päivitä kylpyhuoneesi tyylillä ja toiminnallisuudella Dansani YOU Classic -allaskaapilla. Älykäs, yhden laatikon muotoilu antaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun kylpyhuonetuotteillesi. Pidä kylpyhuoneesi siistinä ja järjestyksessä tällä tyylikkäällä kaapilla, joka sopii mihin tahansa sisustukseen. Allaskaappi on saatavana useissa eri väreissä, joten voit valita tyyliisi parhaiten sopivan värin.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi/mattavalkoinen

V20-3115

Hinta
1 063 €

GTIN (EAN) 5713804200327
Carcass colour Ruskea tammi/mattavalkoinen
Height 40 cm
Width 120 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 211,20 dm³
Number of drawers 1
Fronttype Kehystetty
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 27,66 kg
Gross weight 30,05 kg
Packaging height 42 cm
Packaging width 122 cm
Packaging depth (length) 50 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi