You

Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa, kehystetty

Luo järjestystä ja kauneutta kylpyhuoneeseesi Dansani YOU Classic 2-laatikollisella allaskaapilla. Tämä tilava ja tyylikäs kaappi tarjoaa runsaasti säilytystilaa, jotta kylpyhuoneesi pysyy siistinä ja järjestyksessä. Älykkäässä pohjaratkaisussa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka, ja allaskaappi on saatavana eri väreissä, joten voit sovittaa sen omaan tyyliisi.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi/mattavalkoinen

V24-3115

Hinta
1 414 €

GTIN (EAN) 5713804201027
Carcass colour Ruskea tammi/mattavalkoinen
Height 64 cm
Width 100 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 281,60 dm³
Number of drawers 2
Fronttype Kehystetty
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 35,04 kg
Gross weight 37,11 kg
Packaging height 67 cm
Packaging width 102 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi