Calidris

Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa

Dansani Calidris 2-laatikollinen allaskaappi on kaunis yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta kylpyhuoneeseesi. Tämä 60 cm korkea allaskaappi tarjoaa hieman korkeamman alalaatikon, joka lisää säilytystilaa. Calidris allaskaapin minimalistinen muotoilu ja selkeät linjat tuovat kylpyhuoneeseesi hienostunutta estetiikkaa. Kaksi tilavaa laatikkoa tarjoavat käytännöllistä säilytystilaa, mutta niiden avulla voit myös pitää kylpyhuoneesi siistinä ja järjestyksessä. Dansani Calidris 2-laatikollinen allaskaappi, jossa on keskitytty sekä toiminnallisuuteen että muotoiluun, on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat tyylikkään ja hyvin organisoidun ratkaisun kylpyhuoneeseen.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Musta c-tammi

C14-1044

Hinta
2 741 €

GTIN (EAN) 5713804280657
Carcass colour Musta c-tammi
Height 60 cm
Width 120 cm
Depth (length) 40 cm
Volume 288 dm³
Number of drawers 2
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Pintaviilutettu MDF
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 42,25 kg
Gross weight 44,54 kg
Packaging height 65 cm
Packaging width 125 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Calidris
Lisää oikea pesuallas
Tässä on yleiskatsaus lavuaareihin, jotka sopivat valitsemaasi turhamaisuusyksikköön. Muista valita työtaso, jos valitset tiskialtaan.

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi