Luna

Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa

Dansani Luna 2-laatikollinen allaskaappi on ihanteellinen ratkaisu moderniin kylpyhuoneeseesi. Se on vain 35 cm syvä, mutta sen kahdessa tilavassa laatikossa on silti runsaasti säilytystilaa. Tyylikäs muotoilu tuo tyylikkään lisän kylpyhuoneesi sisustukseen. Allaskaappi on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Huomaa, että tässä allaskaapissa on laatikoissa viemäröintileikkaus lattiaviemäröinnille.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Tuhkanharmaa

M36-1098

Hinta
858 €

GTIN (EAN) 5713804249432
Carcass colour Tuhkanharmaa
Height 48 cm
Width 60 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 100,80 dm³
Number of drawers 2
Fronttype Tasainen
Frontmaterial PVC folio MDF levyllä
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 28,57 kg
Gross weight 29,24 kg
Packaging height 51 cm
Packaging width 62 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi