You

Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa

Vapauta kylpyhuoneesi sotkuisuudesta Dansani YOU Urban -allaskaapilla, jossa on kaksi tilavaa laatikkoa. Olipa sinulla kiireinen perhe tai halusitpa vain järjestää tavarasi paremmin, tämä allaskaappi on täydellinen valinta. Kahden laatikon ansiosta sinulla on runsaasti tilaa pitää kaikki siistinä ja järjestyksessä. Modernin muotoilun ja runsaiden värivaihtoehtojen ansiosta Dansani YOU Urban -allaskaappi, jossa on kaksi laatikkoa, on täydellinen ratkaisu kylpyhuoneeseen, joka on sekä toimiva että tyylikäs. Tee kylpyhuoneestasi talon paras huone tällä upealla allaskaapilla.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi

V47-1152

Hinta
1 481 €

GTIN (EAN) 5713804391247
Carcass colour Ruskea tammi
Height 64 cm
Width 120 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 337,92 dm³
Number of drawers 2
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 38,35 kg
Gross weight 40,85 kg
Packaging height 67 cm
Packaging width 122 cm
Packaging depth (length) 50 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi