You

Allaskaappit, jossa on 2 ovea

Hyödynnä kylpyhuoneesi säilytystilaa mahdollisimman hyvin Dansani YOU Urban -allaskaapilla, jonka kahden oven takana on runsaasti säilytystilaa. Sen syvyys on 44 cm, joten se sopii täydellisesti kylpyhuoneeseesi ja antaa sinulle mahdollisuuden pitää kylpyhuoneesi siistinä ja järjestyksessä. Valitse useista kauniista väreistä, jotka sopivat persoonalliseen tyyliisi. Dansani YOU Urban -allaskaapit tarjoavat täydellisen yhdistelmän toiminnallisuutta ja estetiikkaa, joten voit nauttia hyvin järjestetystä ja tyylikkäästä kylpyhuoneesta.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi

V37-1052

Hinta
512 €

GTIN (EAN) 5713804390981
Carcass colour Ruskea tammi
Height 64 cm
Width 60 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 168,96 dm³
Number of doors 2
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 18,08 kg
Gross weight 19,35 kg
Packaging height 67 cm
Packaging width 62 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi