Luna

Kaappi, jossa 2 laatikkoa, integroidulla vetimellä

Dansani Luna -kaapeissa ilman viemärileikkausta, on 2 laatikkoa ja ne tarjoavat sinulle käytännöllisen ja älykkään säilytystilan. Nämä kaapit ovat 48 cm korkeita ja sopivat täydellisesti moderniin kylpyhuoneeseesi. Kaappeja voidaan käyttää esimerkiksi yhdessä allaskaapin, työtason ja tason päälle asennettavan pesualtaan kanssa. Kaappien avulla sinulla on runsaasti säilytystilaa kylpyhuonetarvikkeille, ja voit valita eri värejä, jotka sopivat tyyliisi ja sisustukseesi. Dansani Luna 2-laatikolliset kaapit tuovat kylpyhuoneeseesi sekä tyyliä että toiminnallisuutta.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen lakka

M22-2071

Hinta
1 814 €

GTIN (EAN) 5713804207043
Carcass colour Mattavalkoinen lakka
Height 48 cm
Width 120 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 253,44 dm³
Number of drawers 2
Fronttype Integroitu
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Lakattu MDF
Net weight 41,76 kg
Gross weight 44,40 kg
Packaging height 51 cm
Packaging width 122 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi