You

Kaappi, jossa 2 laatikkoa, uritettu

Luo kylpyhuoneeseesi järjestystä ja eleganssia Dansani YOU Classic -kaapilla, jossa on kaksi laatikkoa. Tilava muotoilu tarjoaa runsaasti säilytystilaa, joten voit järjestää tavarasi helposti. Lisää kylpyhuoneeseesi ripaus ylellisyyttä tällä tyylikkäällä kaapilla, joka tekee jokaisesta päivästä nautinnon. Valitse Dansani YOU Classic -kaappi kahdella laatikolla ja yhdistä se allaskaapin ja räätälöidyn pesualtaan kanssa, niin saat kylpyhuoneeseen puhdasta ylellisyyttä ja hyvinvointia.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Vaalea tammi

V77-6178

Hinta
1 991 €

GTIN (EAN) 5713804411563
Carcass colour Vaalea tammi
Height 64 cm
Width 120 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 337,92 dm³
Number of drawers 2
Fronttype Uritettu
Frontmaterial Pintaviilutettu MDF
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 41,36 kg
Gross weight 43,87 kg
Packaging height 67 cm
Packaging width 122 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi