Calidris

Kaappi, jossa 2 laatikkoa

Dansani Calidris 2-laatikolliset kaapit ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat kylpyhuoneeseensa älykästä ja tyylikästä säilytystilaa. Kaapissa on harkittua tanskalaista muotoilua, ja nämä kaapit on suunniteltu maksimoimaan tila tinkimättä toiminnallisuudesta tai estetiikasta. Kahdessa tilavassa laatikossa voit helposti järjestää ja säilyttää hygieniatuotteet, pyyhkeet ja kylpyhuonetarvikkeet siististi ja järjestyksessä. Kaappien muotoilu on yksinkertaista ja ajatonta, joten ne ovat tyylikäs lisä mihin tahansa kylpyhuoneeseen.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Valinnainen väri/tammi

C55-1066

Hinta
1 881 €

GTIN (EAN) 5713804406187
Carcass colour Valinnainen väri/tammi
Height 40 cm
Width 40 cm
Depth (length) 50 cm
Volume 80 dm³
Number of drawers 2
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Lakattu MDF
Net weight 24,13 kg
Gross weight 25,04 kg
Packaging height 45 cm
Packaging width 45 cm
Packaging depth (length) 55 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi