You

Kaappi, jossa 2 laatikkoa

Muuta kylpyhuoneesi täydellisyyden kuvaksi Dansani YOU Urban -kaapilla, jossa on kaksi laatikkoa. Tämä tilava ja tyylikäs kaappi on ihanteellinen kumppani allaskaappisi rinnalle, ja voit lisätä siihen työtason, joka on tason päälle asennettavan altaan kanssa tyylikäs ja yhtenäinen kylpyhuonekaluste. Tässä saat upeaa tanskalaista muotoilua ja runsaasti säilytystilaa.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi

V65-1152

Hinta
1 279 €

GTIN (EAN) 5713804391681
Carcass colour Ruskea tammi
Height 64 cm
Width 120 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 337,92 dm³
Number of drawers 2
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 38,34 kg
Gross weight 40,84 kg
Packaging height 67 cm
Packaging width 122 cm
Packaging depth (length) 50 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi