Calidris

Kaappi, jossa on 1 laatikko

Dansani Calidris 1-laatikolliset kaapit tason alle ovat ihanteellinen ratkaisu kylpyhuoneen älykkääseen ja tyylikkääseen säilytykseen. Näissä kaapeissa ei ole tilaa viemäreille, joten ne sopivat niille, jotka valitsevat epäsymmetrisen ratkaisun räätälöidyn altaan kanssa, tai niille, jotka haluavat lisää säilytystilaa muualle kylpyhuoneeseen. Tilavan laatikon avulla voit pitää kylpyhuoneesi järjestyksessä, ja siinä on runsaasti tilaa voiteille, shampoolle, hiustenkuivaajalle ja paljon muuta. Dansani Calidris -kaappi antaa sinulle mahdollisuuden järjestää kylpyhuoneesi johdonmukaisesti ja kauniisti.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Valinnainen väri/tammi

C41-1066

Hinta
1 760 €

GTIN (EAN) 5713804406040
Carcass colour Valinnainen väri/tammi
Height 40 cm
Width 80 cm
Depth (length) 40 cm
Volume 128 dm³
Number of drawers 1
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Lakattu MDF
Net weight 24,83 kg
Gross weight 26,89 kg
Packaging height 45 cm
Packaging width 85 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi