Calidris

Kaappi, jossa on 1 laatikko

Dansani Calidris 1-laatikolliset kaapit tason alle ovat ihanteellinen ratkaisu kylpyhuoneen älykkääseen ja tyylikkääseen säilytykseen. Näissä kaapeissa ei ole tilaa viemäreille, joten ne sopivat niille, jotka valitsevat epäsymmetrisen ratkaisun räätälöidyn altaan kanssa, tai niille, jotka haluavat lisää säilytystilaa muualle kylpyhuoneeseen. Tilavan laatikon avulla voit pitää kylpyhuoneesi järjestyksessä, ja siinä on runsaasti tilaa voiteille, shampoolle, hiustenkuivaajalle ja paljon muuta. Dansani Calidris -kaappi antaa sinulle mahdollisuuden järjestää kylpyhuoneesi johdonmukaisesti ja kauniisti.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Musta c-tammi

C42-1044

Hinta
1 955 €

GTIN (EAN) 5713804283542
Carcass colour Musta c-tammi
Height 40 cm
Width 100 cm
Depth (length) 40 cm
Volume 160 dm³
Number of drawers 1
Fronttype Smooth
Frontmaterial Pintaviilutettu MDF
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 28,05 kg
Gross weight 29,34 kg
Packaging height 45 cm
Packaging width 105 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi