Calidris

Kaappi, jossa on 1 laatikko

Dansani Calidris -sarjan 20 cm korkeat kaapit ovat avainasemassa modernin ja ylellisen kylpyhuoneen luomisessa. Tyylikkäällä ja modernilla ulkonäöllään 20 cm korkeat kaapit tuovat kylpyhuoneesi suunnitteluun hienovaraista eleganssia. Täydelliset käytettäväksi yksinään tai yhdessä pesualtaan kanssa ja allaskaapin kanssa ne tarjoavat lisätilaa samalla, kun ne luovat yhtenäisen ja ylellisen ilmeen. Käytätpä niitä pyyhkeiden, hygieniatuotteiden tai muiden välttämättömien tavaroiden säilyttämiseen, nämä 20 cm korkeat Dansani Calidris -kaapit parantavat kylpyhuoneesi toimivuutta ja ulkonäköä. Luo yhtenäinen ja tyylikäs tunnelma näillä moderneilla kaapeilla, joissa yhdistyvät käytännöllinen säilytys ja ripaus luksusta.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Savustettu tammi

C82-1073

Hinta
1 195 €

GTIN (EAN) 5713804664778
Carcass colour Savustettu tammi
Height 20 cm
Width 40 cm
Depth (length) 50 cm
Volume 40 dm³
Number of drawers 1
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Pintaviilutettu MDF
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 12,17 kg
Gross weight 12,89 kg
Packaging height 25 cm
Packaging width 45 cm
Packaging depth (length) 55 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi