Calidris / Luna / You

Kvika pyyhekuivaimet

Dansani Kvika -pyyhekuivain on muotoilultaan tyylikäs, ja suora ja tyylikäs malli on tehokas tapa pitää pyyhkeet kuivina ja lämpiminä. Pyyhekuivaimessa on 5 koukkua kahdella eri korkeudella, jotta siihen mahtuvat sekä suuret että pienet pyyhkeet. Moderni estetiikka sopii monenlaiseen kylpyhuoneen sisustukseen ja tuo tilaan ylellisyyden tunnetta.

Valitse väri
Valittu
Musta

8112022

Hinta
662 €

GTIN (EAN) 5713804152152
Carcass colour Musta
Height 120 cm
Width 33,50 cm
Depth (length) 12 cm
Volume 48,24 dm³
Net weight 5,50 kg
Gross weight 6,50 kg
Light specification 97W
Packaging height 121,50 cm
Packaging width 35 cm
Packaging depth (length) 8 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi