Match

Tower malleille A, B ja E

Dansani Tower on innovatiivinen ratkaisu, joka tarjoaa poikkeuksellista säilytystilaa suihkussa esteettisyydestä tinkimättä. Tämä älykäs säilytysjärjestelmä yhdistyy saumattomasti Dansanin Match-ovien ja -seinien kanssa luoden yhtenäisen ja tyylikkään suihkuratkaisun. Towerissa on 5 irrotettavaa hyllyä, jotka sopivat erinomaisesti suihkussa käytettävien tuotteiden ja hoitotarvikkeiden järjestämiseen. Jos haluat asentaa Towerin, valitse vain 10 cm kapeampi seinä tai ovi. Dansani Tower on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat optimoida suihkunsa tilan tinkimättä tyylistä ja toiminnallisuudesta. Towerin avulla saat sekä käytännöllistä säilytystilaa että tyylikkään suihkukokemuksen, joka antaa sinulle hyvinvoinnin ja järjestyksen tunteen suihkutilassasi.

Valitse väri
Valittu
Musta

1603570

Hinta
260 €

GTIN (EAN) 5713804372574
VVS number 674189302
DB 2322632
Carcass colour Musta
Height 200 cm
Width 10 cm
Depth (length) 10 cm
Volume 20 dm³
Net weight 5 kg
Gross weight 5,60 kg
Packaging height 206 cm
Packaging width 16,50 cm
Packaging depth (length) 16,50 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi