Dansani Match – suihkuovet ja suihkuseinät kaiken kokoisiin tiloihin

Dansani Match-sarja tarjoaa laajan valikoiman suihkuovia ja suihkuseiniä minimalistisella muotoilulla, laadukkaalla viimeistelyllä sekä käytännöllisillä yksityiskohdilla. Sarja perustuu kuuteen perusmalliin useassa eri koossa ja näillä malleilla voit luoda loputtoman määrän suihkukalusteyhdistelmiä, esimerkiksi suihkukulmia kahdella suihkuovella tai taiteovella. Ratkaisuja on saatavilla myös tilanjakajiksi, syvennysasennuksiin, suihkuseiniksi jne.

Dansani Matchin kohdalla olemme olleet tarkkoja sisäänrakennettujen ominaisuuksien sekä yksinkertaisen muotoilun suhteen, vaikka ne eivät välttämättä olekaan kovin ilmeisiä. Näiden on kuitenkin tarkoitus tuoda iloa joka päivään.

Monien Dansani Match mallien, kokojen ja yhdistelmien avulla voit valita helposti kylpyhuoneeseesi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan suihkukalusteratkaisun.

Katso kuvastoa »Tutustu tuotteisiin »

Kun valitset Dansani Match-suihkuseinät ja suihkuovet, valitset samalla helposti puhdistettavan sekä kauniin ja kirkkaan lasipinnan. EasyCare on saksalainen, ympäristöä säästävä tuote, jonka riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius on sertifioinut OECD Guideline 2009:n mukaisesti. Kaikissa Dansani suihkukalusteissa on vakiovarusteena kestävä ja ympäristöystävällinen EasyCare-käsittely, joka estää lian ja kalkkitahrojen kertymisen jopa 30 000 kuivauskerran jälkeenkin. Riittää, että lasi kuivataan pehmeällä liinalla käytön jälkeen, niin se näyttää yhtä upealta vielä vuosienkin päästä.

Dansani Match yhdistelymahdollisuudet

Kuudesta eri perusmallista voit helposti koota erikokoisia suihkuratkaisuja. Käännettävyytensä ansiosta perusmalleja on helppo yhdistellä eikä vasemman- ja oikeanpuoleisella seinäkkeellä ole eroa. Kaksiovisen 80 cm suihkunurkkauksen saat valitsemalla kaksi A81-suihkuovea.

Tutustu yhdistelymahdollisuudet »

Suihkuovea – Malli A

Dansani Match klassisset suihkunurkkaukset kahdella ovella, jotka avautuvat ulos ja sivulle, kun suihkuovet eivät ole käytössä. Kun ovet käännetään sisäänpäin, kylpyhuoneeseen saadaan lisää lattiatilaa ja avaruutta.

Tutustu A suihkuratkaisut »

Taiteovea – Malli B

Kummatkin ovet voidaan taittaa sisään kun suihkuovet eivät ole käytössä ja sopivat hienosti pieneen kylpyhuoneeseen. Kääntyvä suihkuovi ratkaisee ongelman, joka tulee veden tippumisesta lattialle oven ollessa avattuna. Suihkuovet kääntyvät suihkualueelle, pitäen veden sisäpuolella.

Tutustu B suihkuratkaisut »

Levikepaneelia + ovea - Malli C

Pienen kylpyhuoneen suihkunurkan vieressä olevan tilan voi hyödyntää valitsemalla levikepaneelin ja oven yhdistelmän. Dansani Match suihkuovet kääntyvät sisäänpäin säästäen tilaa

Tutustu C suihkuratkaisut »

Suihkuseinä – Malli D

Suihkuseinät auttava hyödyntämään tilan optimaalisesti, koska se voidaan kalustaa aivan suihkuseinän saakka, jolloin saat tilaa esim. leveämmälle pesualtaalle tai ylimääräiselle kaapille. Kahdella kiinteällä suihkuseinällä saat kätevän ja tilavan walk in -suihkuratkaisun.

Tutustu D suihkuratkaisut »

Kaarevaa suihkuovea – Malli E

Dansani Match-sarjan kahdella kaarevalla ovella voit muodostaa suihkunurkkauksen. Molempiin suuntiin avautuvat ovet tuovat paljon lisätilaa, kun suihku ei ole käytössä.

Tutustu E suihkuratkaisut »

Ammeseinä levikepaneelilla + kääntyvä seinä - Malli H

Heitä hyvästit suihkuverholle ja valitse sen sijaan Dansani Match-suihkuovi, jonka tyylikäs lasipinta tuo tilaan ilmavuutta. Lasioven voi kääntää 90 asteen kulmaan hanan eteen, jolloin ovi vie mahdollisimman vähän tilaa kylpyhuoneesta. Mukana myös seinätuki.

Tutustu ammeseinä levikepaneelilla »

Vastuullista muotoilua

Profiilit piilottavat nosto-laskutoiminnon, jossa on säätömahdollisuus. Niinpä ovet toimivat täydellisesti, vaikka seinä olisikin vino. Mukana tuleva päätytulppa sulkee profi ilin yläpuolelta ja viimeistelee kokonaisuuden. Profiilien väri satiini tai mattamusta.

Tutustu suihkun inspiraatio »

Kokonaisvaltainen kokemus

Ainutlaatuinen kokoelma lisävarusteita, kuten suihkulasta, suihkuhyllyt ja koukut tekevät arjesta Dansani Match -tuotteiden kanssa vielä suuremman nautinnon.

Tutustu lisävarusteisiin »

 

Dansani Matchin joustavan valikoiman ansiosta sinulla on lukuisia yhdistelymahdollisuuksia, joilla saat juuri omaan ylpyhuoneeseesi sopivan suihkukalusteratkaisun. Pelkistetty ja ajaton ilme takaa, että suihkutila kestää käyttöä ja aikaa.

Tavarat järjestyksessä suihkussakin

Epäjärjestys kylpyhuoneessa tai suihkualueella ei ole mukavaa. Tower-kulmahyllyssä, joka on integroitu Match-sarjan osa, on tilat shampoolle, saippualle ja muille peseytymistarvikkeille. Tower on saatavilla musta- ja satiinipintaisena.

Yksinkertaisen hienostunut suihkuhylly sisältää 5 siirrettävää hyllyä. Hylly on helppo yhdistää Match-oven kanssa ja se pitää kaikki peseytymistarvikkeet järjestyksessä. Valitse vain 10 cm lyhyempi ovi, jotta saat hyllylle tilan.

Hylly on käännettävissä.
Mitat: 200 x 10 x 10 cm

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani Match-sarjan ohella meillä on muita kaluste- ja suihkusarjoja eri hintaluokissa ja malleissa. Voimme vastata lähes mihin tahansa tarpeeseen ja toiveeseen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Jälleenmyyjän luona voit nähdä sekä tuntea suihkuoviemme ja -seiniemme toiminnallisuuden ja laadun sekä saada apua mittojen ottamiseen ja asennukseen. Kuvastoistamme löydät paljon inspiraatiota hyvään kylpyhuoneeseen.

Etsi jälleenmyyjä »Tutustu kuvastoihimme »

MATCH-SUIHKUOVET JA -SEINÄT

Kaikki Match-suihkuovet ja -seinät on testattu ja ne täyttävät standardin EN 14428:2015 koskien karkaistua lasia, vakautta ja tiiviysluokkaa.


LASI

Standardin EN 12150:n mukainen 6 mm:n karkaistu turvalasi, jossa EasyCare-käsittely lasin sisäpuolella. Kirkas lasi, osaan malleista saatavana huurrelasi.


PROFIILIT

Vahva alumiiniseos ja kulutusta kestävä satiinianodisoitu tai mattamusta jauhelakattu pinta.


SARANAT

Nosto-laskusarana nostaa avattaessa oven irti lattiasta ja siinä on mekanismi, joka jättää oven auki 90 asteeseen. Saranaprofiilin sisällä on tiivistelista vedenpitävyyden varmistamiseksi.


MAGNEETTILISTAT

Jokaisen suihkuoven ja kiinteän seinän mukana tulee magneettilista, jonka voi yhdistää muiden suihkuovien magneettilistojen kanssa. Magneetti aktivoidaan kaksi kertaa vastakappaleensa kanssa, jonka jälkeen magneettilistat ovat yhteensopivat. Magneettilista on PVC-profiilissa ja siinä on erityinen mattapinta, joka estää profiilien tarrautumisen kiinni toisiinsa niiden ollessa pidempään vastakkain.
Viistottu magneettilista varmistaa ovien sulkeutumisen. Yleinen malli, joka toimii sekä oikean- että vasemmanpuoleisena ilman muutoksia tai työkaluja.


SUIHKUSEINÄ

Seinäprofiilin lasia voi säätää 20 mm vinoilla seinillä ja se kiinnitetään PVC-profiileilla. Seinäprofiilin pohjassa on tilaa 6 mm:n vaakasuoraan säätöön. Lattiaprofiilia voi säätää korkeussuunnassa 12 mm riippuen lattian kaadosta. Vaihtoehtoisesti voi ostaa alumiinisen lattiakiinnikkeen, jota voi myös säätää 12 mm korkeus-
suunnassa.

SUIHKUOVET

Ovimallien A, B ja E seinäprofiilien saranaprofiilia voi säätää 20 mm vinoilla seinillä. Kiinteän seinän ja levikepaneelin + oven malleissa C, D lasia voi säätää 20 mm samassa seinäprofiilissa kuin kiinteissä seinissä. Profiilin pohjassa on tilaa 6 mm:n vaakasuoraan säätöön.


VETIMET

Vedintyylit joko kromipinnoitettuna tai mattamustana muovina. Sisältyvät vakiona suihkuoviin.
Pidempi Flow vedin tilattavissa erikseen. Flow vedin sinkkiseosta kromattuna tai mattamustana.


LIITOSOSA

Lattiakiinnikkeet ja teleskooppivarren kiinnikkeiden pinta on kromattu tai mattamusta jauhelakattu sinkki-alumiini. Profiilin päätykappaleet ja muut lisävarusteet kromattua tai mattamustaa ABS-muovia.


TELESKOOPPITANKO

Vahva alumiiniseostanko, kulutusta kestävällä satiinianodisoidulla kromipinnoitteella tai mattamustalla jauhemaalatulla pinnalla. Piilotetut seinäkiinnitykset. Tangossa on myös piilotettu kiinnitys profiiliin. Säätövara 60-100 cm.


KULMATUKI

Vahva alumiiniseos ja kulutusta kestävä satiinianodisoitu tai mattamusta jauhelakattu pinta kromipinnoitteisilla sinkki-alumii-
ni -kiinnikkeillä.


TIIVISTELISTAT

Kirkkaat tai mattamustat PVC tiivisteet pystysaumoissa ja alatiivisteinä ovat helposti vaihdettavissa. Pidemmät tiivisteet hankittavissa erikseen, jos niitä tarvitaan.

PAKKAUS

Yksi ovi/seinä yhdessä laatikossa, kaikki yhden henkilön käsiteltävissä olevissa, alle 30 kg:n paketeissa. Lisätarvikkeet, kuten teleskooppitukitangot ja valinnaiset vetimet, tulevat eri laatikossa.


TAKUU

Dansani myöntää kaikille Match-malleille 10 vuoden tuotantovirhetakuun.

Tyylikästä ja tukevatekoista suihkuallasta on saatavana joihinkin Match-malleihin.

Suosittelemme suihkukalusteen päivittäiseen puhdistamiseen, joko pehmeää kangasta tai suihkulastaa. Kuivaamiseen ei saa käyttää karkeaa tai naarmuttavaa kangasta. Päivittäinen puhdistus varmistaa lasipintojen ja alumiiniosien säilymisen kirkaina ja hyväkuntoisina. Puhdistusaineita, jotka sisältävät ammoniakkia, happoa, viemärinpuhdistusainetta, valkaisuainetta, liuottimia, lakkabensiiniä tai petrolijohdannaisia tuotteita ei saa käyttää.

Laseja ja alumiiniosia ei saa hioa, puhdistaa tai kiillottaa karkeilla välineillä tai aineilla kuten puhdistus – ja hiontatyynyiillä tai hankaavia ainesosia sisältävillä aineilla. Lasien sisäpinnassa on EasyCare – käsittely. Ympäristöystävällinen pinnoite ei sisällä liuottimia. Käsittely kuitenkin muodostaa lasin pinnalle vettä ja likaa hylkivän kalvon. EasyCare pinnoitteen suojelemiseksi suosittelemme suihkukalusteen puhdistukseen tavallisia puhdistusaineita, kuten saippuaa ja kodin lasinpuhdistusnestettä.

Nostosaranoita ei yleensä tarvitse voidella, mikäli kylpyhuone on melko puhdas ja pölytön. Mikäli saranat kuitenkin vaativat voitelua suosittelemme silikoni rasvaa tai vastaavaa tuotetta suihke muodossa (silikoni spray). Rasvan levitykseensuositellaan vanupuikkoa. (Huom! öljypohjaisia voiteluaineita ei saa käyttää). Vinkki: silikoni voiteluainetta käytettäessä suojaa lasi osat esim. paperilla tahrojen välttämiseksi.

Toimitusaika

Kaikki Dansani Match -suihkukalusteet ovat valmiina varastolla nopeaa toimitusta varten.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.