Product added to basket

  • Dansani FI Logo

Tuotteet - Match suihkukalusteet

Suihkuseinät ja suihkuovet - löydä oma Match-suosikkisi kylpyhuoneeseen

Helppokäyttöisten suihkuseinien ja suihkuovien muotoilu on tyylipuhdasta, laatu viimeisteltyä ja yksityiskohdat toimivia. Dansani Match on sarja laadukkaita, modernisti muotoiltuja suihkuratkaisua, joiden yksityiskohdat ovat harkittuja. Sarjassa on monia erilaisia ja eri kokoisia suihkuseiniä ja -ovia, joista on vara valita.

Olemme suunnitelleet muotoilun ja toiminnot yksinkertaisiksi ja tarkoin harkituiksi. Ne eivät välttämättä näy heti päällepäin, mutta niistä on iloa arjessa.

Jo perusmalleihin voit lisätä helpoisti erilaisia ja erikokoisia suihkuratkaisuja, esim. suihkunurkkauksen kahdella ovella tai suihkukulmauksen taiteovilla tai sivupaneeleilla. Kaikki perusmallit ovat käännettäviä, eli asennussuuntaa ei tarvitse miettiä. Ratkaisuja ja kokoja on paljon ja niiden kokoaminen ja tilaus on helppoa.

Katso esite »

Kun valitset Dansani-suihkuseinät ja suihkuovet, valitset samalla helposti puhdistettavan sekä kauniin ja kirkkaan lasipinnan. EasyCare on saksalainen, ympäristöä säästävä tuote, jonka riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius on sertifioinut OECD Guideline 2009:n mukaisesti. Kaikissa Dansani Air -suihkukalusteissa on vakiovarusteena kestävä ja ympäristöystävällinen EasyCare-käsittely, joka estää lian ja kalkkitahrojen kertymisen jopa 30 000 kuivauskerran jälkeenkin. Riittää, että lasi kuivataan pehmeällä liinalla käytön jälkeen, niin se näyttää yhtä upealta vielä vuosienkin päästä.

Suihkuseinät ja suihkuovet lisäksi meillä on myös muita malleja eri hintaluokissa ja malleissa, joten jokaiselle maulle ja tarpeelle löytyy jotain.

MUUT SUIHKUKAAPIT »

Tuotetietoa: Dansani Match suihkukalusteet

 

Match suihkuovet ja -seinät

Kaikki Match-suihkuovet ja -seinät on testattu ja ne täyttävät standardin EN 14428:2015 koskien karkaistua lasia, vakautta ja tiiviysluokkaa.


Lasi 

Standardin EN EN12150:n mukainen 6 mm karkaistu turvalasi, jossa EasyCare-käsittely lasin sisäpuolella. Kirkas lasi ja osassa malleista saatavana mattalasilla.


PROFIILIT

Kestävä alumiinisekoite kulutusta kestävällä satiini-eloksoidulla pinnalla.


SARANAT

Nosto-laskusarana nostaa avatessa oven irti lattiasta ja siinä on mekanismi, joka jättää oven auki 90 asteeseen. Saranaprofiilin sisällä on tiivistelista vedenpitävyyden varmistamiseksi.


MAGNEETTILISTAT

Jokaisen suihkuoven ja kiinteän seinän mukana tulee magneettilista, jonka voi yhdistää muiden suihkuovien magneettilistojen kanssa. Magneetti aktivoidaan 2 kertaa vastakappaleensa kanssa, jonka jälkeen magneettilistat ovat yhteen sopivat. Magneettilista on PVC-profiilissa ja siinä on erityinen mattapinta, joka estää profiilien tarrautumisen kiinni toisiinsa ollessaan pidempään vastakkain.


SUIHKUSEINÄ

Seinäprofiilin lasia voi säätää 20 mm verran vinoilla seinillä ja se kiinnitetään PVC-profiileilla. Seinäprofiilin pohjassa on rakoja 6 mm vaakasuoraan säätöön. Lattiaprofiilia voi säätää korkeussuunnassa 12 mm riippuen lattian kaadosta. Vaihtoehtoisesti voi ostaa alumiinisen lattiahelan, jota myös voi säätää 12 mm korkeussuunnassa.


OVET

Ovimallien A, B ja E seinäprofiilien saranaprofiilia voi säätää 20 mm vinoilla seinillä. Kiinteän seinän ja levikepaneeli + oven malleissa C, D, F lasia voi säätää 20 mm samassa seinäprofiilissa kuin kiinteissä seinissä. Profiilin pohjassa on rakoja 6 mm vaakasuoraan säätöön.


VETIMET

Vakiovedin on kromattua valumuovia. Lisähinnasta on saatavana 3 vaihtoehtoista kromattua sinkki-alumiinivedintä.


LIITOSOSA

Lattiahela sekä teleskooppitangon varren helat ovat kromattua sinkkialumiinia. Profiilin päätytulpat ja eri liitokset ovat kromattua ABS:ää.


TELESKOOPPITANKO

Kestävä alumiinisekoite kulutusta kestävällä satiini-eloksoidulla pinnalla, hela kromattua sinkki-alumiinia. Teleskooppitangon seinäkiinnikkeet on piilotettu profiilin sisään ja niitä voi säätää portaattomasti 60–100 cm.


KULMATUKI

Kestävä alumiinisekoite kulutusta kestävällä satiini-eloksoidulla pinnalla, hela kromattua sinkki-alumiinia.


TIIVISTELISTAT

Ovissa läpinäkyvät PVC-listat, jotka on helppo vaihtaa kulumisen myötä. Oviin on saatavana korkea alatiiviste, jos lattiassa on suuri kaato.


PAKKAUS

1 ovi/seinä yhdessä laatikossa, kaikki yhden hengen käsiteltävissä olevissa alle 30 kg:n paketeissa. Lisätarvikkeet kuten teleskooppitangot ja vaihtoehtoiset vetimet tulevat eri laatikossa.


TAKUU

Dansani myöntää kaikille Match-malleille 10 vuoden tuotantovirhetakuun.

 

Tyylikästä ja tukevatekoista suihkuallasta on saatavana joihinkin Match malleihin. 

 

 

Match Liukuovi

Match-liukuovi on testattu ja se täyttää standardin EN 14428:2015 vaatimukset koskien karkaistua lasia, vakautta ja tiiviysluokkaa.

Lasi 

Standardin EN 12150:n mukainen 6 mm karkaistu turvalasi EasyCarekäsittelyllä.


Profilit 

Alumiinia, kulutusta kestävä satiini-eloksoitu pinta. 20 mm säätömahdollisuus seinää vasten.


VEDIN/LIITOKSET

Vedin on kromattua sinkki-alumiinia. Profiilin päätytulpat ja eri liitokset ovat kiiltävää kromia.


LIUKUOVI

Tuplapyörien ansiosta ovi kulkee ongelmitta. Ruostumattomat teräskuulalaakerit messinkikotelossa. Epäsymmetrinen muoto mahdollistaa maksimaalisen oven avautumisen. Käännettävä. Helppo säätää korkeutta edestä. Viputoiminto edessä helpottaa puhdistamista lasipintojen välistä.


TIIVISTELISTAT

Ovessa läpinäkyvät PVC-listat, jotka on helppo vaihtaa kulumisen myötä.

 

Asennusmitat

Mitat ja tuotetiedot

Asennusohjeet

1041 Hoito-ohje Match
1131 Match Floor profile for Square models
1132 Match Floor profile for Door models
1133 Match Floor profile set for fixed panel models
1134 Match Floor profile set for 1/2 round models
1200 Match model I
1204 Match profile for water supply 1600507/1600534
1207 Match model A, B, C
1209 Match model D + A,B,G
1211 Match model D
1213 Match model E, F
1216 Match model G
D055 Puolipyöreä suihkukulma liukuovella
D057 Puolipyöreä suihkukulma liukuovilla
D058 Kulmikas suihkukaappi liukuovilla
D073 Match door models
D074 Match hinged/bifold door
D075 Match quadrant hinged door
D076 Match fixed panel / hinged door
D077 Match fixed panel
D083 Match 45˚ accessory kit
D084 Match door for bath tub
D087 Match quadrant hinged door 90˚

 

 

Kestävä kehitys


Meidän kaikkien on ajateltava ympäristöä ja ympäröivää maailmaamme. Dansanin tuotteet on valmistettu huolella ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen.

Lue lisää kestävästä kehityksestä täältä