Täydennä Dansani XXL suihkukalusteet hankkimalla kaunis suihkuallas

Valikoimistamme löytyy suihkuallas, joka sopii juuri omaan liukuoviratkaisuusi. Suihkuallas on kätevä ratkaisu, koska sinun ei tarvitse pyyhkiä koko kylpyhuonetta suihkun jälkeen, vaan vesi pysyy rajatulla alueella. Erityisen hyödyllinen se on, mikäli lattiamateriaalisi on jokin muu kuin laatta (esim. Puu). Suihkualtaan korkeus on vain 35 mm.

Dansani suihkuallas valmistetaan kuituvarusteisesta komposiittimateriaalista, joka altistetaan 2,-0 tonnin paineelle ja enintään 190 asteen lämpötilalle tuotannon aikana. Tämä prosessi varmistaa yhtenäisen, vahvan ja vakaan rakenteen, joka on erittäin kevyt verrattuna muihin ratkaisuihin. Suihkuallas on materiaaliltaan posliinia ja metallia kestävämpää ja helppoa puhdistaa, ja lisäksi se on suihkun alla hiljainen.

Suihkuallas etupaneelilla toimitetaan säädettävin jaloin, jolloin se voidaan säätää lattian kallistuksen mukaisesti.

Katso kuvastoa » Tutustu tuotteisiin »

Suihkuallas etupaneelilla

Suihkuallas nostettuna lattiapinnasta. Viemäröintiputket saadaan kuljetettua suihkualtaan alla viemäriin. Koska jalkoja on monta, allas on tukeva. Jalkojen lisäksi mukaan tulee kuituvahvistetusta muovista tehty etupaneeli, joka on helppo irrottaa, kun suihkualtaan alapuoli halutaan puhdistaa tai tarkistaa.

Suoraan lattialle asetettu suihkuallas

Suoraan lattialle sijoitettava suihkuallas asettaa tiukemmat vaatimukset viemärille, lattian tiivistämiselle ja lattiapäällysteelle.

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani XXL-sarjan ohella meillä on muita kaluste- ja suihkusarjoja eri hintaluokissa ja malleissa. Voimme vastata lähes mihin tahansa tarpeeseen ja toiveeseen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Jälleenmyyjän luona voit nähdä sekä tuntea suihkuoviemme ja -seiniemme toiminnallisuuden ja laadun sekä saada apua mittojen ottamiseen ja asennukseen. Kuvastoistamme löydät paljon inspiraatiota hyvään kylpyhuoneeseen.

Etsi jälleenmyyjä »Tutustu kuvastoihimme »