Allaskaappi 80 cm kaksi laatikkoa ja kaareva uritettu etuosa

Tuotenro: V05-4199
Sarja: You

1.948 EUR

Sarja: You

Allaskaappi 80 cm kaksi laatikkoa ja kaareva uritettu etuosa

Tuotenro: V05-4199
1.948 EUR

Kokeile suunnittelutyökaluamme ja mukauta tuotetta tarpeidesi mukaisesti. Valitse seuraavista mukautusmahdollisuuksista:

Väri


{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Uutta kylpyhuonetta ei ole mahdollista saada ihan joka päivä. Siksi sen on oltava juuri sellainen kuin haluat. YOU on luotu juuri siksi, että voit rakentaa oman unelmiesi kylpyhuoneen.

YOU-sarjassa sinun ei tarvitse tinkiä sen paremmin laadusta, muotoilusta kuin hinnastakaan. Me olemme tehneet valinnasta helppoa. Kaikki alkaa siitä, että valitset aluksi itsellesi sopivimman vaihtoehdon kolmesta tyylilajista.

Valitse lempivärisi tai jokin kauniista puukuvioista. Valitse vetimet tai vetimettömät kalusteet. Vapaasti sijoitettava tai kokovalettu allas. Pyöreä peili. Tai suorakaiteen muotoinen. Neliskulmainen. Erilaisia valaisimia: sinä päätät. Tällä tavoin YOU-kalustevalikoima varmistaa, että saat juuri sellaisen kylpyhuoneen, josta olet haaveillut.

KAAPIT
16 mm:n melamiinipäällysteinen lastulevy, ABS-reunat ja PUliima. Mattavalkoinen ja erikoisvärit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helposti puhdistettavan pinnan. Classic kaappi uritetulla etuosalla on valmistettu 15mm tammiviilutetusta MDF kalustelevystä.
Kaikkien sarjojen kaapit on koottu taustalevyllä ja säätökiinnikkeillä seinään kiinnitystä varten. Allaskaapit toimitetaan vakiona alumiininvärisellä pohjalla ja taustalevyllä. Korkeat kaapit ja yläkaapit toimitetaan lisäksi vakiona 4 mm harmaasävytetyin lasihyllyin, joiden reunat on kiillotettu.
Kaappeihin on saatavana lisävarusteena esim. sisäänrakennettu LED-valo sekä pyykkipussi ja puulokerikkoja. Allaskaapin laatikoihin voidaan puolestaan tilata lisävarusteena mm. LED-valaistus ja pistorasia.

ETUOSAT
CLASSIC YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen sisäpuolella, saatavilla kehystettyinä tai sileinä. 18 mm:n MDF-puukuitulevyä, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla. Uritettu etuosa on tammivaneroitua 18 mm MDF-levyä.

VINTAGE YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen sisäpuolella, saatavilla kaarevana, uritetulla etuosalla. 21 mm:n MDF-puukuitulevyä, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

URBAN YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen ulkopuolella, 19 mm:n melaminoitua lastulevyä ABSreunoin. Mattavalkoinen ja omavalintainen väri on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

LAATIKOT
Laatikoissa on metallisivut ja integroidut liukukiskot. Laatikot ovat täysin ulosvedettäviä ja niissä on äänetön palautusmekanismi. Laatikoiden sisustusta voi itse säätää.
Lisävarusteena saatavilla LED-valaistus laatikoihin, pistorasia (maks. 2200W), puulokerikot, vetimet sekä push open-toiminto.

Tekniset tiedot

Korkeus:

64 cm

Leveys:

80 cm

Syvyys/paksuus:

49 cm

Väri:

Valinnainen väri

Etuosan väri:

Valinnainen väri

Laatikoiden määrä:

2

Jaettuja laatikoita:

Jaettu ylälaatikko seinäviemäröinille

Etuosan tyyppi:

Uritettu

Materiaali:

Lakattu

:

Lakattu melamiinipinnoitettu lastulevy

:

Lakattu MDF

Tullimaksu:

9403609000

Tullimaksu NO:

94036029

Korkeus pakkaus:

67 cm

Leveys pakkaus:

82 cm

Syvyys pakkaus:

55 cm

Nettopaino:

34242,1 g

Bruttopaino:

36300,9 g

:

DK

:

60 cm

EAN:

5713804198112

Isometri

Download

Allaskaappi 80 cm kaksi laatikkoa ja kaareva uritettu etuosa

Download

Asennusohje

Download

Hoito-ohjeet

Download

Asennusmitat

Download

Samankaltaisia ​​tuotteita