Korkealaatuiset ja kauniisti muotoillut peilikaapit

Dansani-peilikaappi on omaa luokkaansa. Muotoilu on harkittua ja toiminnallista, ja valaistuksen ansiosta niiden avulla voidaan luoda kylpyhuoneeseen tunnelmaa. Peilikaappi auttaa myös tuomaan kylpyhuoneellesi skandinaavista ja niukkailmeistä leimaa. Voit nimittäin valita kaapin sivuosiin saman värin kuin muihinkin uusiin kylpyhuonekalusteisiisi. Valaisinten muoto- ja kokovalikoima on laaja ja mahdollisuuksia on paljon. Peilikaappi sopii näin ollen sekä tyyliisi että kylpyhuoneen sisustukseen.

Tutustu kaikkiin peilikaappeihimme tästä »

Peilikaapin suurimpia etuja on sen tarjoama säilytystila sekä helppo pääsy päivittäin käyttämiisi tavaroihin. Kapean syvyyden ansiosta voit asetella voiteet, deodorantit, hajuvedet, hiuslakan ja meikit riveihin niin, että näet kaapin sisällön yhdellä silmäyksellä. Tavarat eivät piiloudu toistensa taakse, eli näet ja löydät heti tarvitsemasi.

Upotettavat peilikaapit

Kun et halua tinkiä säilytystilasta ja samalla haluat hiukan vähemmän näkyvän ratkaisun, on upotettava peilikaappi oikea ratkaisu. Se siis rakennetaan seinän sisään niin, että vain peiliovet jäävät sen pinnalle.

Tutustu In-built »

Kätevä kylpyhuoneen peilikaappi

Peilikaapit ovat sekä kauniita että toiminnallisia. Laajasta valikoimasta voi kuitenkin olla vaikeaa löytää juuri se oikea. Tehdessäsi valintasi meidän peilikaapeistamme voit olla varma seuraavista:

 • Korkea laatu
 • Hyvät valmistusmateriaalit
 • Harkittu muotoilu
 • Hyvä käsityö

Kaappi, jossa on kätevä ja toiminnallinen peili, on hyvä ratkaisu useimpiin kylpyhuoneisiin, etenkin sellaisiin joissa tarvitaan paljon säilytystilaa. Kaikissa peilikaapeissamme on pehmeästi ja vaimeasti sulkeutuvat ovet. Useimmissa peilikaapeissamme on kaksoisovet, jolloin voit sekä käyttää tavaroitasi että katsoa itseäsi peilistä samanaikaisesti.

Käytämme peilikaappiemme kaikissa osissa pelkästään korkealaatuisia materiaaleja. Siksi niissä on esimerkiksi tukevat metallisaranat, joita on helppo säätää niin, että ovet kohdistuvat peiliin täsmällisesti. Monissa peilikaapeissa on käteviä lisäominaisuuksia, kuten:

 • Voit myös ladata sähköhammasharjasi pistorasiasta ja hyödyntää USB-liitäntää.
 • Omien mielesi mukaan siirreltävät lasihyllyt, joihin saat mahtumaan niin korkeammat hiuslakkapullot kuin matalammat voidepurkit
 • 5 x suurentava peili, josta näet helposti yksityiskohdat
 • Magneettilista pienten metalliesineiden säilytykseen
 • Siirreltävä metallihylly

Peilikaapin valolla tunnelmaa kylpyhuoneeseen

Oikealla peilikaappiratkaisulla voit valita juuri sellaista tunnelmaa kylpyhuoneeseen kuin haluat. Voimakasta tai himmeää valoa, sisäänrakennettuja tai ulkoisia valaisimia; valinta on sinun. Valitset vain toivomuksiasi vastaavan peilikaapin ja valot.

Peiliratkaisujemme kehitystyössä kiinnitämme paljon huomiota ympäristöystävälliseen ja kestävään valaistukseen. Käytämme peilikaapeissamme energiaa säästäviä ja ympäristölle ystävällisiä LED-lamppuja. Kun vielä materiaalit on valittu tarkasti, se tarkoittaa että saat kotiisi ratkaisun, joka pysyy monia vuosia.

Lisätietoja valosta »

Monissa peilikaapeissamme on valonohjaus, jonka avulla voit itse määrittää haluamasi valonvärin ja voimakkuuden pienestä kosketuspaneelista peilin sisäpuolelta. Tällä tavoin luonnollinen vuorokausirytmisi ei häiriinny turhan kirkkaasta ja kylmästä valosta esim. iltatoimien yhteydessä. Säädät vain valon himmeämmäksi ja lämpimämmäksi. Aamulla herätessäsi voit jälleen valita kylmemmän valon ja säätää sen kirkkaammaksi

Lisätietoja valonohjauksesta »

Voit samalla myös leikkiä valolla ja luoda erilaisia kokonaisvaikutelmia sen mukaan, minkä tyyppisiä valoja valitset:

 • Ulkoiset lamput: Ulkoisten lamppujen valikoimassa on monen eri muotoisia ja värisiä lamppuja. Koko mallisto löytyy täältä:
 • Alavalo - Tiettyihin peilikaappeihin on saatavilla integroitu LED-valonauha alapuolelle, joka antaa tunnelmavaloa seinään ja pesualtaaseen päin.
 • Sisävalo - Tiettyihin peilikaappeihin saa myös integroidun valaistuksen sisäpuolelle. Vaikutelma on upea ja siitä on paljon iloa arjessa.

Peilikaappi osana kylpyhuoneen sisustusta

Peilikaappivalikoimamme on suuri ja se tarjoaa monia eri kokovaihtoehtoja. Riippumatta siitä paljonko kylpyhuoneessasi on tilaa, löydät huoneen mittoihin sopivan mallin.

Erityisesti pienessä kylpyhuoneessa vaaditaan tarkkaa harkintaa. Voit esimerkiksi sisustaa toisin ja valita tavallisen kaapin sijasta peilikaapin, jossa on runsaasti säilytystilaa. Näin saat säilytystilan ohella vaikutelman suuremmasta huoneesta.

Lisäinspiraatiota pienen kylpyhuoneen sisustukseen:

Pieni kylpyhuone »

Jos taas kylpyhuoneesi on suuri ja sisustettavaa tilaa on runsaasti, voit luoda upean ja yhtenäisen kokonaisuuden ripustamalla rinnakkain useamman peilikaapin.

Lisäinspiraatiota suuren kylpyhuoneen sisustukseen:

Suuri kylpyhuone »

Riippumatta oman kylpyhuoneesi tarjoamista mahdollisuuksista voit hakea inspiraatiota jälleenmyyjiemme näyttelyistä tai tutustua jännittäviin kuvastoihimme ja luoda persoonallisen tilan peilikaapin avulla.

Etsi jälleenmyyjä »

Tutustu kuvastoon »