Calidris

Allaskaapit, jossa on 1 laatikko

Rikastuta kylpyhuonettasi kauniilla yhdistelmällä eleganssia ja käytännöllisiä toimintoja tällä Dansani Calidris 1-laatikollisella allaskaapilla. Tämä minimalistisesti ja puhtailla linjoilla suunniteltu allaskaappi lisää hienostunutta estetiikkaa kylpyhuoneesi sisustukseen. 40 cm syvässä allaskaapissa on tilaa sekä tyylille että säilytystilalle. Tilavan laatikon avulla voit järjestää ja säilyttää kaikki kylpyhuoneen tarvikkeet tyylikkäästi. Tilava laatikko antaa sinulle mahdollisuuden järjestää ja säilyttää kaikki kylpyhuoneen tarvikkeet tyylikkäällä tavalla.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Musta c-tammi

C02-1044

Hinta
1 775 €

GTIN (EAN) 5713804279279
Carcass colour Musta c-tammi
Height 40 cm
Width 80 cm
Depth (length) 40 cm
Volume 128 dm³
Number of drawers 1
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Pintaviilutettu MDF
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 22,77 kg
Gross weight 24,82 kg
Packaging height 45 cm
Packaging width 85 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Calidris
Lisää oikea pesuallas
Tässä on yleiskatsaus lavuaareihin, jotka sopivat valitsemaasi turhamaisuusyksikköön. Muista valita työtaso, jos valitset tiskialtaan.

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi