• Kotisivu / 
  • Laatikolla / 
  • Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa, integroidulla vetimellä
Luna

Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa, integroidulla vetimellä

Dansani Luna 2-laatikollinen allaskaappi on täydellinen ratkaisu moderniin kylpyhuoneeseesi. Allaskaappi on vain 35 cm syvä, mutta sen kaksi tilavaa laatikkoa tarjoavat runsaasti säilytystilaa kylpyhuoneen tarpeellisille tavaroille. Kaapin tyylikäs muotoilu ja kauniit värivaihtoehdot tuovat tyylikkyyttä kylpyhuoneesi sisustukseen. Allaskaappi on valmistettu laadukkaista materiaaleista.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen lakka

M03-2071

Hinta
1 429 €

GTIN (EAN) 5713804204974
VVS number 780914180
Carcass colour Mattavalkoinen lakka
Height 48 cm
Width 80 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 134,40 dm³
Number of drawers 2
Fronttype integroitu
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Lakattu MDF
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 29,07 kg
Gross weight 30,81 kg
Packaging height 51 cm
Packaging width 82 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi