• Kotisivu / 
  • Laatikolla / 
  • Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa, integroidulla vetimellä
Luna

Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa, integroidulla vetimellä

Dansani Luna -allaskaappi laatikoilla on älykäs ratkaisu kylpyhuoneeseesi. Sen syvyys on 35 cm, joten se sopii erinomaisesti pienempiin kylpyhuoneisiin. Korkea alalaatikko antaa lisää säilytystilaa kylpyhuoneesi isommille tavaroille. Dansani Luna allaskaappilla, jossa on laatikot, saat sekä toiminnallisuutta että tilaa järjestää kylpyhuoneesi tavarat tyylikkäästi.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen lakka

M06-2071

Hinta
1 429 €

GTIN (EAN) 5713804235527
Carcass colour Mattavalkoinen lakka
Height 64 cm
Width 80 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 179,20 dm³
Number of drawers 2
Fronttype integroitu
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Lakattu MDF
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 31,85 kg
Gross weight 33,60 kg
Packaging height 67 cm
Packaging width 82 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi