Suuret helppokäyttöiset ja kätevät liukuovet

Dansani XXL -suihkukalusteet ovat erikoissuuria liukuoviratkaisuja, joiden laatu on tinkimätöntä ja muotoilu modernia. Erityisen leveät liukuovet sopivat suureen kylpyhuoneeseen, jossa on vapautta liikkua suihkun alla.

Tässä ratkaisussa ei tarvitse tehdä kompromisseja. Asentamalla leveät liukuovet sinun ei tarvitse huolehtia ovien avaamisen vaatimasta tilasta, koska liukuovet avautuvat sivulle eivätkä vie kylpyhuoneesta tilaa.

Dansani XXL -sarja koostuu liukuoviratkaisuista, joiden laatu on tinkimätöntä ja muotoilu modernia. Ne voidaan yhdistää esim. yhteen tai kahteen sivuseinään, joko nurkaksi tai vapaasti seisovaksi suihkuseinäksi.

Katso kuvastoa Tutustu tuotteisiin

Kun valitset Dansani-suihkuseinät ja suihkuovet, valitset samalla helposti puhdistettavan sekä kauniin ja kirkkaan lasipinnan. EasyCare on saksalainen, ympäristöä säästävä tuote, jonka riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius on sertifioinut OECD Guideline 2009:n mukaisesti. Kaikissa Dansani suihkukalusteissa on vakiovarusteena kestävä ja ympäristöystävällinen EasyCare-käsittely, joka estää lian ja kalkkitahrojen kertymisen jopa 30 000 kuivauskerran jälkeenkin. Riittää, että lasi kuivataan pehmeällä liinalla käytön jälkeen, niin se näyttää yhtä upealta vielä vuosienkin päästä.

Suihkuseinät ja suihkuovet lisäksi meillä on myös muita malleja eri hintaluokissa ja malleissa, joten jokaiselle maulle ja tarpeelle löytyy jotain.

Katso muut suihkukaapit

 • 8 mm turvalasi, jossa EasyCare-käsittely
 • Liukuovia erittäin leveinä ratkaisuina mitoilla 120 cm, 140 cm ja 160 cm
 • Valitse kahden mallin välillä: Classic ja Deluxe
 • Liukuovi, johon voidaan liittää yksi tai kaksi kiinteää levikepaneelia - kulma- tai vapaasti seisovana ratkaisuna
 • Helposti huollettavat ovet alaliusta irroittamalla
 • Vakiovedin ruostumatonta terästä
 • Kaikki mallit ovat asennettavissa sekä oikean- että vasemmanpuoleisena, ilman muutoksia tai työkaluja
 • Asennus onnistuu helposti kahden ihmisen voimin

Mallit Classic ja Deluxe

Kaikki Dansani-liukuovet ja kiinteät seinät on testattu ja ne täyttävät standardin EN 14428:2015 koskien karkaistua lasia, vakautta ja tiiviysluokkaa. Kaikki mallit ovat asennettavissa sekä oikean- että vasemmanpuoleisena, ilman muutoksia tai työkaluja.


LASI

Standardin EN 12150:n mukainen 8 mm:n karkaistu turvalasi, jossa EasyCare-käsittely lasin sisäpuolella. Saatavana kirkkaalla lasilla.


PROFIILIT

Pitkäikäinen alumiinisekoite kulutusta kestävällä satiinipinnalla. Seinäprofiilit ovat säädettäviä.

VETIMET

Vakiovedin on ruostumatonta terästä.


KIINNIKKEET

Seinäkiinnike ja tukitangon kiinnikkeet ovat kromattua sinkki-alumiinia. Peitekorkit ovat kromattu ABS-materiaalia.


ASENNUS

Säätövarat mahdollistavat täydellisen asennuksen myös kalteville seinille.


CLASSIC - LIUKUPYÖRÄSTÖT

Messinkiä kiillotetulla kromipinnalla. Liukupyörästöt eivät ole näkyvissä ulkopuolelta.


DELUXE - LIUKUPYÖRÄSTÖT

Liukupyörästöt on valmistettu sinkkiseoksesta. Yläpalkin materiaali on messinkiä, hienostuneesti kiillotetulla kromipinnalla.


TUKITANKO

Kiillotettua, ruostumatonta terästä, peitekorkit kromattua ABS-materiaalia. Suihkukalusteratkaisuihin, joissa on kaksi kiinteää seinää, toimitetaan 2 tukitankoa vakiona.

VARAOSAT

Olethan yhteydessä Dansani jälleenmyyjään varaosiin liittyen.


TAKUU

Dansani myöntää kaikille malleille 10 vuoden tuotantovirhetakuun.

Suosittelemme suihkukalusteen päivittäiseen puhdistamiseen, joko pehmeää kangasta tai suihkulastaa. Kuivaamiseen ei saa käyttää karkeaa tai naarmuttavaa kangasta. Päivittäinen puhdistus varmistaa lasipintojen ja alumiiniosien säilymisen kirkaina ja hyväkuntoisina. Puhdistusaineita, jotka sisältävät ammoniakkia, happoa, viemärinpuhdistusainetta, valkaisuainetta, liuottimia, lakkabensiiniä tai petrolijohdannaisia tuotteita ei saa käyttää.

Laseja ja alumiiniosia ei saa hioa, puhdistaa tai kiillottaa karkeilla välineillä tai aineilla kuten puhdistus – ja hiontatyynyiillä tai hankaavia ainesosia sisältävillä aineilla. Lasien sisäpinnassa on EasyCare – käsittely. Ympäristöystävällinen pinnoite ei sisällä liuottimia. Käsittely kuitenkin muodostaa lasin pinnalle vettä ja likaa hylkivän kalvon. EasyCare pinnoitteen suojelemiseksi suosittelemme suihkukalusteen puhdistukseen tavallisia puhdistusaineita, kuten saippuaa ja kodin lasinpuhdistusnestettä.

Nostosaranoita ei yleensä tarvitse voidella, mikäli kylpyhuone on melko puhdas ja pölytön. Mikäli saranat kuitenkin vaativat voitelua suosittelemme silikoni rasvaa tai vastaavaa tuotetta suihke muodossa (silikoni spray). Rasvan levitykseensuositellaan vanupuikkoa. (Huom! öljypohjaisia voiteluaineita ei saa käyttää). Vinkki: silikoni voiteluainetta käytettäessä suojaa lasi osat esim. paperilla tahrojen välttämiseksi.

 

Leveringtid

Alt Dansani XXL Brus ligger på lager til hurtig afsendelse.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta ”Etsi tuotteita”

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta ”Etsi tuotteita”

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta ”Etsi tuotteita”.

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.