XXL-suihku - erikoissuuri suihkukaappi kätevillä liukuovilla

Sisusta kylpyhuoneesi tanskalaista muotoilua edustavilla kylpyhuonekalusteilla, valoilla ja suihkulla.

Dansani XXL-suihku ovat erikoissuuria, korkealaatuisia ja modernisti muotoiltuja liukuoviratkaisuja. Liukuovet ovat erityisen leveitä, joten suuri suihkukaappi antaa runsaasti liikkumatilaa.

Dansani XXL-suikhu sarja koostuu Classic-mallista, josta saat vankkaa laatua hyvään hintaan, sekä Deluxe-mallista, jonka elegantti muotoilu on erityisen tukeva ja hiljainen. Liukuoviratkaisut ovat korkealaatuisa ja modernisti muotoiltuja niitä voi yhdistää esim. yhteen tai kahteen kiinteään suihkuseinään kulmaratkaisuksi tai vapaasti seisovaksi suihkukaapiksi.

Tässä ratkaisussa ei tarvitse tyytyä kompromisseihin. Asentamalla leveän ja suuren suihkukaapin sinun ei tarvitse huolehtia, että sinun täytyisi miettiä tilaa muille kalusteille ja oven sulkemiselle, koska liukuovi liikkuu sivusuunnassa eikä siis vie turhaa tilaa.

Katso kuvastoa » Tutustu tuotteisiin »

Kun valintasi on suuri suihkukaappi Dansani XXL-suihku sarjasta, saat varmasti helppohoitoisen, kauniin kirkkaan lasipinnan. EasyCare on saksalainen ympäristöystävällinen tuote, jonka on sertifioinut riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius OECD:n vuoden 2009 ohjeiden mukaisesti. Vakiona kaikki Dansanin suihkut on käsitelty kestävällä EasyCare-pinnoitteella, joka estää likaa ja kalkkia kertymästä vielä 30 000 kuivauksenkin jälkeen. Lasi on vain kuivattava pehmeällä liinalla käytön jälkeen, näin se pysyy puhtaana vuosia eteenpäin.

Lisäksi XXL-sarja tarjoaa muita malleja eri hintaluokissa moneen eri makuun ja tarpeeseen.

Inspiraatiota suihkuista »

Täydennä Dansani XXL suihkukalusteet hankkimalla kaunis suihkuallas

Katso lisää täältä »

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani XXL-sarjan ohella meillä on muita kaluste- ja suihkusarjoja eri hintaluokissa ja malleissa. Voimme vastata lähes mihin tahansa tarpeeseen ja toiveeseen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Jälleenmyyjän luona voit nähdä sekä tuntea suihkuoviemme ja -seiniemme toiminnallisuuden ja laadun sekä saada apua mittojen ottamiseen ja asennukseen. Kuvastoistamme löydät paljon inspiraatiota hyvään kylpyhuoneeseen.

Etsi jälleenmyyjä »Tutustu kuvastoihimme »

Mallit Classic ja Deluxe

Kaikki Dansani-liukuovet ja kiinteät seinät on testattu ja ne täyttävät standardin EN 14428:2015 koskien karkaistua lasia, vakautta ja tiiviysluokkaa. Kaikki mallit ovat asennettavissa sekä oikean- että vasemmanpuoleisena, ilman muutoksia tai työkaluja.


LASI

Standardin EN 12150:n mukainen 8 mm:n karkaistu turvalasi, jossa EasyCare-käsittely lasin sisäpuolella. Saatavana kirkkaalla lasilla.


PROFIILIT

Pitkäikäinen alumiinisekoite kulutusta kestävällä satiinipinnalla. Seinäprofiilit ovat säädettäviä.


VETIMET

Vakiovedin on ruostumatonta terästä.


KIINNIKKEET

Seinäkiinnike ja tukitangon kiinnikkeet ovat kromattua sinkki-alumiinia. Peitekorkit ovat kromattu ABS-materiaalia.

ASENNUS

Säätövarat mahdollistavat täydellisen asennuksen myös kalteville seinille.


CLASSIC - LIUKUPYÖRÄSTÖT

Messinkiä kiillotetulla kromipinnalla. Liukupyörästöt eivät ole näkyvissä ulkopuolelta.


DELUXE - LIUKUPYÖRÄSTÖT

Liukupyörästöt on valmistettu sinkkiseoksesta. Yläpalkin materiaali on messinkiä, hienostuneesti kiillotetulla kromipinnalla.


TUKITANKO

Kiillotettua, ruostumatonta terästä, peitekorkit kromattua ABS-materiaalia. Suihkukalusteratkaisuihin, joissa on kaksi kiinteää seinää, toimitetaan 2 tukitankoa vakiona.


VARAOSAT

Olethan yhteydessä Dansani jälleenmyyjään varaosiin liittyen.

TAKUU

Dansani myöntää kaikille malleille 10 vuoden tuotantovirhetakuun.

Suosittelemme suihkukalusteen päivittäiseen puhdistamiseen, joko pehmeää kangasta tai suihkulastaa. Kuivaamiseen ei saa käyttää karkeaa tai naarmuttavaa kangasta. Päivittäinen puhdistus varmistaa lasipintojen ja alumiiniosien säilymisen kirkaina ja hyväkuntoisina. Puhdistusaineita, jotka sisältävät ammoniakkia, happoa, viemärinpuhdistusainetta, valkaisuainetta, liuottimia, lakkabensiiniä tai petrolijohdannaisia tuotteita ei saa käyttää.

Laseja ja alumiiniosia ei saa hioa, puhdistaa tai kiillottaa karkeilla välineillä tai aineilla kuten puhdistus – ja hiontatyynyiillä tai hankaavia ainesosia sisältävillä aineilla. Lasien sisäpinnassa on EasyCare – käsittely. Ympäristöystävällinen pinnoite ei sisällä liuottimia. Käsittely kuitenkin muodostaa lasin pinnalle vettä ja likaa hylkivän kalvon. EasyCare pinnoitteen suojelemiseksi suosittelemme suihkukalusteen puhdistukseen tavallisia puhdistusaineita, kuten saippuaa ja kodin lasinpuhdistusnestettä.

Nostosaranoita ei yleensä tarvitse voidella, mikäli kylpyhuone on melko puhdas ja pölytön. Mikäli saranat kuitenkin vaativat voitelua suosittelemme silikoni rasvaa tai vastaavaa tuotetta suihke muodossa (silikoni spray). Rasvan levitykseensuositellaan vanupuikkoa. (Huom! öljypohjaisia voiteluaineita ei saa käyttää). Vinkki: silikoni voiteluainetta käytettäessä suojaa lasi osat esim. paperilla tahrojen välttämiseksi.

 

Leveringtid

Alt Dansani XXL Brus ligger på lager til hurtig afsendelse.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.