Uutiset 2024

Värilliset wc:t

Yksinomaisiin Calidris-huonekaluihimme on nyt lisätty altaita ja wc:tä kauniissa väreissä, jotka luovat ylellisen uuden ilmeen ja nostavat minkä tahansa kylpyhuoneen arvoa.

Rakastamme uutta ilmettä, jota voimme luoda värillisten saniteettitavaroiden avulla - katso, miten Calidris-kalusteet ja niiden terävät käsityötaidolliset yksityiskohdat yhdistettynä värillisiin altaisiin luovat uudenlaista, mutta tasapainoista harmoniaa eksklusiiviseen kylpyhuoneeseen.

Kauniit, kultaiset yksityiskohdat kahvoissa ja peileissä rikkovat tummaa marmoria, ja kaunis, vaalean harmaanvihreä sävy sitoo wc:n ja kaapit yhteen. Valitse 2 seinään kiinnitettävää WC-mallia valkoisena, mustana tai 4 kauniin hillityn värisenä.

Terävä ilmaisu

Leikimme muodoilla lisäämällä terävät, symmetriset, uritetut laatikostot huoneen pehmeisiin kaarteisiin, jotta lopputulos olisi dynaaminen ja elinvoimainen.

Kultaiset etulevyt mustille saniteettitavaroille

Olemme lisänneet uuden perheenjäsenen Calidris-viilupintojen valikoimaan.
Tervetuloa Kultainen tammi, joka on juuri niin lämmintä ja kaunista kuin tammi voi olla. Kultainen tammi sopii täydellisesti valoisampaan skandinaaviseen ympäristöön vaaleampien laattojen ja seinävärien kanssa, mutta se sopii myös hyvin yhdistettynä dramaattisempiin väreihin, kuten tummanharmaaseen ja oliivinvihreään.

Niin herkullista ja eksklusiivista se voi olla. Kultainen tammi kauniilla Silestone®-työtasoilla ja musta kontrasti pesualtaan ja Creasani-wc:n kanssa.

Pistää silmään

Uutta Calidris-mallistossamme ovat tyylikkäät, vain 20 cm korkeat yksikkö- ja kaappimallit.
Tässä voit luoda hienostuneen, virtaviivaisen ja eksklusiivisen ilmeen lisäämällä sivukaapit turhamaisuusyksikköön ja luomalla näin silmäänpistävän ja epäsymmetrisen ilmeen, joka on todella trendikäs juuri nyt.

Dansani Calidris – Ylellinen kylpyhuone tinkimätöntä tanskalaista muotoilua

Dansani Calidris kylpyhuonekalusteet ovat tinkimätöntä laatua, kun kyseessä on ylellinen kylpyhuone. Se on tuotesarja elämännautiskelijalle, joka haluaa hemmotella itseään parhailla luonnonmateriaaleilla ja suunnittelulla jossa korostuvat tanskalainen puusepäntyö ja design. Sarjan muotoilun lähtökohtana on ajatus täydellisestä kalustesarjasta, joka on toiminnallinen ja tyylikäs kaiken kokoisissa ja muotoisissa tiloissa.

Dansani Calidris-sarjan perusmuotona on 20 x 20 cm neliö, josta syntyy suuri määrä erilaisia elementtejä. Muotokieli on kaikissa kalusteissa samanlainen; syvyys, leveys ja korkeus sen sijaan vaihtelevat.

Hienostuneet linjat toistuvat kauniissa altaissa ja pöytätasoissa, joita on helppo mukauttaa niin, että ne sopivat kylpyhuoneeseesi. Sarjassa on myös suuri valikoima lisäkaappeja, tyyliin sopivia peilejä ja valaisimia, joiden avulla on helppoa ja hauskaa sisustaa oma ylellinen kylpyhuone koosta ja muodosta riippumatta.

Katso kuvastoa »Tutustu tuotteisiin »

Riko rajoja

Luo yhteys kylpyhuoneen ja makuuhuoneen tai eteisen väliin. Dansani Calidris -sarjan korkeilla kaapeilla (makuuhuone), allas ja peiliratkaisu (ylellinen kylpyhuone) ja toimintoihin valitut kaapit (eteinen) voit muodostaa hienon punaisen langan, joka yhdistää koko kotisi, jossa puusepäntyö ja design kulkevat käsi kädessä. Vain mielikuvitus on rajana.

Väriä kylpyhuoneeseen

Dansani Calidris on oikea valinta, kun oma ylellinen kylpyhuone kaipaa persoonallista kosketusta ja juuri sellaista väriä kuin sinä haluat. Valitse lukuisten vakiovärien valikoimasta NCS- ja RAL-värikartassa. Omavalintainen väri maksaa vain yhden aloitusmaksun.

Valinnainen väri ei koske vain ovia, laatikoita ja kaappeja, vaan voit saada samaa väriä myös jakkaroihin, peilinkehyksiin ja hyllyihin. Leiki väreillä ja luo juuri haluamasi värinen kylpyhuone.

Tutustu kalusteisiin omavalintaisella värillä »

Tarkalleen tilausmittoihin leikattuna

Kaikki altaat ja pöytätasot voidaan valmistaa mittatilaustyönä ja kolmessa eri materiaalissa - Silestone, solid surface ja lasi. Saatavilla on yksi tai kaksi allasta tai pelkkä pöytätaso, johon mahdollista sijoittaa tasoallas.

Tutustu altaisiin »

Mittojen mukaisen Dansani Calidris -altaan/pöytätason tilauslomakkeen löydät täältä.

Tilauslomake »

Calidris Unique -pesualtaat hienostuneesta Silestone®-materiaalista

Erittäin kaunis, ainutlaatuinen ja hieno valinta kylpyhuoneeseesi. Silestone® tuntuu ja näyttää luonnonkiveltä, ja 93 % materiaalista onkin luonnonkvartsia. Siihen on sekoitettu hartsia ja väriaineita ja näin luotu Calidris-sarjan Unique-pesualtaiden ainutlaatuinen design. Nerokkaalla Silestone®-materiaalilla on kauniin ulkomuotonsa ohella muitakin hienoja ominaisuuksia: Se on paitsi erittäin vahva, naarmunkestävä, lian- ja haponkestävä, myös hygieeninen ja helppohoitoinen. Silestone®-pesuallas ja -pöytätaso kestävät koko eliniän, joten se on myös kestävä ratkaisu. Unique-pesualtaasta on saatavilla kaksi eri leveyttä ja kuusi eleganttia mallia.

Eternal Marguina

Blanco Zeus

Calypso

Desert Silver

Charcoal Soapstone

Eternal Statuario

Hyvää valoa ympäri vuorokauden

Oma ylellinen kylpyhuone on paikka, jossa valon on oltava miellyttävää riippumatta siitä, valmistaudutko päivään, oletko meikkaamassa vai pesemässä hampaita ja menossa yöpuulle. Riippuvalaisimin, kattovalaisimin, valaistuin peilein ja peilikaapein sekä epäsuoralla valolla - sekä kaapeissa että niiden alla ja laatikoissa - saat juuri oikeanliasta valoa kaikkina päivän aikoina ja kaikkia kylpyhuoneaskareita varten. Valaisimiemme avulla voit luoda ainutlaatuisen kokonaisuuden kylpyhuoneen sisustuksen kanssa. Kaikki valaisimet ovat IP44-hyväksyttyjä märkätilaan.

Päivalaistus

Iltavalaistus

Himmennetty iltavalaistus

Yövalaistus

Peiliratkaisut

Peili ei ole vain peili. Dansani Calidris -peilit ja peilikaapit ovat tarkkaan harkittuja ja toiminnallisia ratkaisuja, joissa valolla on suuri merkitys.
Useimmat peiliratkaisut on varustettu valonohjauksella sisäänrakennetusta kosketuspaneelista ja se sisältää virrankatkaisimen, valon kirkkaudensäädön sekä valon sävyn säädön lämpimästä viileään. Voit myös hankkia lisäksi valaisimet.

Meikkaus vaatii oikeanlaista valoa

“Meikkitaiteilijana vaadin hyviä valaistusolosuhteita. Valitettavasti monissa paikoissa, kuten hotelleissa ja kylpyhuoneissa on huono valo. Siksi toivoisin, että hyvän valon merkityksen kiinnitettäisiin enemmän huomiota.

Jotta voisin meikata mallini täydellisesti on tärkeää, että peilin valo toistaa päivänvalon oikein. Tällöin meikki näyttää hyvältä myös kameran edessä. Välttääksesi varjoja ja vääränlaisia värivalintoja, joita usein syntyy huonon valon seurauksena, suosittelen että käytät Dansanin peiliä LED-valoin, niin kuin minäkin. Yksi oman työni kannalta tärkeä tekijä on, että peilissä on valonohjaus ja valon värin säätö, jota voi muuttaa tarpeen mukaan”

Gabriella Tipsa Bruun
Meikkitaiteilija

Luovat säilytysratkaisut

Dansani Calidris antaa mahdollisuuden lisäsäilytysratkaisuihin sekä seinätilan ja nurkkien täyteen hyödyntämiseen, kun sinulla on ylellinen kylpyhuone.
”Hukkatila” ikkunan alla, Wc-istuimen yllä ja oven takana voidaan kalustaa kaapeilla, hyllyillä ja muilla kalusteilla.

Kunnon ote

Vedin on kalusteen ja itsesi välinen kosketuspinta. Suuresta valikoimastamme löydät varmasti sopivat vetimet, väreinä kromi, inox, messinki, musta ja valkoinen. Jos haluat vetimettömän ratkaisun, voit valita vetimettömät kaapit ja laatikot push open -toiminnolla. Se luo uskomattoman tyylipuhtaan vaikutelman, jossa kalusteiden Puusepäntyö ja design nousevat esiin aivan erityisellä tavalla.

Tutustu vetimiin »

Luonnon materiaalit

Dansani Calidris -sarjassa käytetään aitoa tammiviilua eurooppalaisesta massiivitammesta, joka seuraa pituussuunnassa puunsyitä ja kaikki reunat on viilutettu. Puutuotteille on tunnusomaista värin ja rakenteen vaihtelu. Sen vuoksi etuosien viilukuvioinnissa voi esiintyä luonnollista vaihtelua. Aito puuviilu imee auringonvaloa ja saattaa sen vuoksi muuttaa väriään ajan myötä.

Lisätietoa vaihtelusta »

Luo tunnelmaa ja persoonallisuutta lisävarusteilla

Pidä kaappisi ja laatikkosi hyvässä järjestyksessä lisävarusteiden avulla, jotka parantavat käyttökokemustasi ja tekevät järjestyksen pitämisestä helppoa, kun sinulla on ylellinen kylpyhuone.

Dansani Calidris -sarjan lisävarusteet tekevät yhtä suuren vaikutuksen kuin kalusteet itse. Kaikki on suunniteltu toisiinsa yhteensopivalla tavalla. Valitse sama väri kuin kalusteissa tai luo jännittäviä kontrasteja.

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani Calidris -sarjan ohella meillä on muita kaluste- ja suihkusarjoja eri hintaluokissa ja malleissa, joissa yhdistyvät Puusepäntyö ja design. Voimme vastata lähes mihin tahansa tarpeeseen ja toiveeseen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Kaipaatko inspiraatiota?
Olemme koonneet paljon hyödyllisiä vinkkejä tilankäyttöön, kun sisustuskohteenasi on ylellinen kylpyhuone. Katso esim. kuinka sisustat matalan seinän tai hyödynnät pienen tilan optimaalisesti. Tarkastelemme myös hyvää työvaloa kylpyhuoneessa sekä kylpyhuoneen käteviä lisävarusteita. Tutustu myös moniin suihkuratkaisuihin ja niiden mahdollisuuksiin.

Lisää inspiraatiota »

Global- ja Ellipse -altaat

Posliiniallas on aitoa saniteettiposliinia, joka on vahva keraaminen lasitettu materiaali. Se poltetaan noin 1220 asteen kuumuudessa, jolloin lasite sulaa kovaksi, kiiltäväksi ja helposti puhdistettavaksi pinnaksi.
Käsintehdyt Unique värilliset altaat ovat jokainen yksilöllisiä ja siten saattavat sisältää pieniä värivirheitä, koska jokainen allas värjätään erikseen. Jokainen allas on kuitenkin tarkistettu ja arvioitu laadullisesti ennen hyväksyntää.


Shape-allas ja pöytätasot

Solid surface -altaat ja pöytätasot ovat vahvaa akryylipohjaista komposiittimateriaalia, jonka pinta on tiivis ja helppo puhdistaa. Huom! Altaan ohuuden vuoksi pöytälevy on tuettava alapuolelta kaapilla koko leveydeltä. Ilman tukea allas/pöytätaso kestää enintään 100 mm ylityksen.


Form-altaat ja pöytätasot

Lasiset altaat ja pöytälevyt on valkolakattu ja altaat on valmistettu erityisestä kristallinkirkkaasta lasista. Lasin väri on neutraalimpi kuin tavallinen tasolasi, koska se sisältää vähemmän rautaoksidia. Altaat ovat helppohoitoisia ja niiden pinta kestää tavallisia kemikaaleja. Huom! Altaan ohuuden vuoksi pöytälevy on tuettava alapuolelta kaapilla koko leveydeltä. Ilman tukea allas/pöytätaso kestää enintään 100 mm ylityksen. Pohjaventtiiliä ei saa kiristää liian tiukkaan. ÄLÄ käytä työkaluja kiristykseen.


Unique-altaat ja pöytätasot

Silestone® koostuu yli 90 % luonnonkvartsista, mikä antaa kestävän ja helppohoitoisen pinnan. Allaskulhoa on saatavilla kahtena leveytenä, 50 ja 65 cm. 65 cm allas on sijoitettava vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Huom! Altaan ohuuden vuoksi pöytälevy on tuettava alapuolelta kaapilla koko leveydeltä. Ilman tukea allas/pöytätaso kestää enintään 100 mm ylityksen.


Kaapit

Viilu: 15 mm pintavaneroitu MDF-levy massiivipuulistoin, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helppohoitoisen pinnan.
Lakka: 16 mm MDF. Mattavalkoinen ja erikoisvärit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helposti puhdistettavan pinnan. Kaapeissa on puusepänliitokset pontein ja ne toimitetaan valmiiksi koottuina mukaan lukien takalevy ja kolmisäätöinen ripustushela seinäkiinnitystä varten.
Lisävarusteet: energiaa säästävä LED-valo laatikoihin, sisäänrakennettu LED-sivuvalaistus kaappiin sekä sisustepaketit. Lisätietoja lisävarusteista hinnastossa.


Hyllyt

Kaikkien kaappien vakiotoimitus sisältää 6 mm:n kristallinkirkkaat lasihyllyt hiotuilla reunoilla sisältäen hyllynkannattimet (ei koske allaskaappeja).


Laatikot ja etuosat

Viilu: 15 mm pintavaneroitu MDF-levy massiivipuulistoin, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helppohoitoisen pinnan. Vaneroitujen etuosien kiiltoaste on 3-10. Lakka: 16 mm MDF. Mattavalkoinen ja erikoisvärit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helposti puhdistettavan pinnan. Lakattujen etuosien kiiltoaste on 30. Lakatut etuosat ovat saatavilla tasaisina tai uritettuina. Kaikki ovet toimitetaan vakain metallisin clip-saranoin, joissa on sisäänrakennetut vaimentimet, joiden ansiosta ovet sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Saranoissa on kolmisuuntaiset säädöt. Kaikki etuosat on toteutettu fasettireunalla, joka toimii integroituna ja huomaamattomana vetimenä korkean kaapin sekä ylä- ja alakaappien ovissa.


Laatikot

Laatikoissa on valkoiset metallireunat, ne ovat täysin ulosvedettäviä ja niissä on vaimennettu palautusmekanismi, jonka ansiosta ne sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Laatikot ovat kolmeen suuntaan säädettäviä ja niissä on mukana kuminen liukuestematto. Viemäriputken aukolla varustetuissa laatikoissa on integroitu tilanjakaja sekä ylälaatikossa vakiosisusteet massiivitammea. Irtonaisia lisätilanjakajia ja tammikansia saatavilla lisähintaan. Vetimet ja push open -toiminto hankittavissa lisävarusteena.

Allaskaapit

Kaikki allaskaapit on koottu puusepänliitoksin ponteilla vakiona ilman pöytälevyä ja toimitetaan takakiinnikkeillä ja takalevyllä, joka varmistaa paikan standardivesilukolle ja -kalusteille. Yhdellä laatikolla varustetut allaskaapit toimitetaan vakiona aukolla. 20 cm korkeat allaskaapit toimitetaan vakiona ilman pohjaa ja eivät ole koottuja käyttäen puusepän laatuisia liitoksia. Vetolaatikko toimitetaan viemäröintikaulusleikkauksella. 40 cm korkeat allaskaapit kahdella laatikolla toimitetaan vakiona aukolla sekä ylä- että alalaatikossa. 60 cm allaskaapit 2 laatikolla toimitetaan vakiona ylälaatikolla aukon kanssa ja alalaatikolla ilman aukkoa. Aukot varmistavat vesilukon ja putkien paikan. Jokaisen allaskaapin mukana toimitetaan integroitu mattavalkoinen tilanjakaja, jossa on aukko. Lisäksi toimitus sisältää kaksi sisustepakettia ja massiivitammisen kannen sekä magneettilistan ylälaatikkoon.

Sisälaatikko 40 cm korkeassa allaskaapissa sisältää yhden laatikon. Lisätilanjakajia ja kansia voidaan tilata hinnaston mukaisesti.
Mahdollisuus valita 230 V pistorasia alalaatikkoon, energiaa säästävä LED-valo molempiin laatikkoihin sekä alasvalo. Huom! integroitu sensori. Teho 2-6 W riippuen laatikon leveydestä. Valaistut allaskaapit ovat IP44-hyväksyttyjä.


Viilutetut Puutasot ja puuhyllyt konsolille

25 mm:n lastulevy 3 mm:n pintaviilutetulla HDF-levyllä ja puureuna-listoilla, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka saa aikaan kovan ja helposti puhdistettavan pinnan. Tukilista on ostettava konsoliratkaisuihin, joissa allaskaapin ja konsolin välinen etäisyys on 80 cm tai enemmän. Tukilista on valmistettu korkealakatusta ruostumattomasta neliskulmaisesta profiilista konsolin mukaisesti.


Viilutetut puutasot ja puuhyllyt erikoismitoilla

Kuvaus edellisessä kappaleessa. Maksimipituus 2440 mm ja maksimisyvyys 900 mm. Hinta ja toimitusaika ilmoitetaan mitoilla varustetun piirustuksen perusteella.


Kannattimet

Neliskulmainen teräsprofiili kiillotettua, ruostumatonta terästä, viimeistellyt liitokset ja yhteensopivat, ruostumattomalla teräksellä pinnoitetut kiinnikkeet.


PEILIT

Show-peili toimitetaan vakiona huurtumista estävin lämpölevyin omalla katkaisimella, kun taas esiasennetut lämpölevyt voidaan ostaa erikseen muihin peileihin, jossa ne sammuvat ja syttyvät samaan aikaan valon kanssa.
Mustat ja valkoiset peilin reunat ovat jauhelakattua alumiinia, kun taas messinkinen reuna on anodisoitua alumiinia.
Kaikki peilit toimitetaan säädettävällä ripustimella.
Kaikki peilit ovat IP44-hyväksyttyjä.


Peilikaapit

Kaikki peilikaapit toimitetaan valonohjauksella, pistorasialla ja kahdella USB-liitännällä. Kaksipuolisissa peilikaappien ovissa on säädettävät ja vaimennettavat saranat. Mukana toimitetaan pyöreä 5x suurentava meikkauspeili, joka voidaan kiinnittää oven sisäpuolelle kaksipuolisella teipillä. Peilikaapit ovat lakattua MDF-levyä tai vaneroitua lastulevyä ja toimitetaan 6 mm siirrettävin, kirkkain lasihyllyin. Primo peilikaapeissa on peili takaseinät ja Parallel peilikaapeissa on valkoiset takaseinät.
Kaikki peilikaapit ovat IP44-hyväksyttyjä.
Valikoituihin peilikaappeihin on tilattavissa tehtaalla esiasennettava sisävalo sekä allasvalo, joka valaisee altaan.
Lisävarusteena on saatavilla puulokerot pienesineille peilikaappeihin.


Langaton valonohjaus peileihin ja peilikaappeihin

Peileihin ja peilikaappeihin on saatavilla lisävarusteena langaton valaistuksenohjaus, jolloin ne voivat ohjata muita peilejä, peilikaappeja sekä kattovalaisimia, riippuvalaisimia ja Illumia, joissa on kaikissa langaton vastaanotin. Ohjaus on molemminpuolista, joten kaksi peiliä tai peilikaappia voivat ohjata toistensa valoja. Langaton järjestelmä on suljettu 2,4 Ghz laiteparijärjestelmä, joka ei vaadi verkkoyhteyttä tai reititintä eikä häiritse muita langattomia järjestelmiä.


Katto-, riippuvalaisimet ja Illumi

12V järjestelmä himmentimellä ja valon lämpötilan säädöllä 2100 - 6500 K ohjattuna peilistä tai peilikaapista. Huom! Vaatii Dansanin langattoman laiteparivastaanottimen sisäänrakennettuna kattoon, jolloin se voi ohjata viittä katto-/riippuvalaisinta. Mikäli valaisimia on enemmän, vaaditaan useampi vastaanotin.
Huom! Toimiakseen vaatii laiteparikseen Dansani peilin tai peilikaapin, jossa sisäänrakennettu langaton laitepariohjaus.

LAATIKON VALO

Laatikkoon voidaan hankkia valo koko laatikon leveydeltä, lämpötila 3150 K. Valo aktivoituu automaattisesti laatikkoa avattaessa ja se asennetaan laatikkoon niin, ettei se häikäise käyttäjää. Laatikon valo on IP44-hyväksytty.


ALASVALO YÖVALONA

Allaskaapin alasvalossa on sisäänrakennettu liikeanturi, jonka kantamaa ja valaisuaikaa voidaan säätää. Valo syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ja sopii siksi hyvin yövaloksi. Anturi toimitetaan johdolla, jossa on yksi ylimääräinen liitäntä, jolloin samaan anturiin voidaan yhdistää toinen alavalolla varustettu sivukaappi. Anturi voidaan hankkia erikseen jälkiasennettavaksi alasvaloksi muihin allaskaappeihin. Jos valitset peilin tai peilikaapin valaistuksen ohjauksella, voit tilata alasvalot korkeisiin kaappeihin. Lisäämällä langattoman laitepari ohjauksen valaistuksen kirkkautta ja värilämpöä voidaan säätää peilin tai peilikaapin säätimistä.


ENERGIAMERKINTÄ JA TUOTETIEDOT

Ladattavissa napsauttamalla ao. tuotetta sivulla dansani.fi tai tilaamalla painettu kopio.


Yleistä valaistuksesta

Dansani on kehittänyt oman LED-valon, joka kuluttaa vähän energiaa ja jonka valo on korkealaatuinen ja toistaa värit oikein (Ra-arvo 90-95).
Dansani haluaa varmistaa pitkän käyttöiän suunnittelemalla valaisimia, joissa ajurit ja LED-valot selviävät lämmöstä. Huomaathan, että valojen käyttöikä lyhenee selvästi, jos ne palavat koko ajan.
Kaikki peilit ja peilikaapit Corona-peiliä lukuun ottamatta toimitetaan 12 V portaattomalla himmennettävällä valonohjauksella hyvin lämpimästä 2100 K valosta kylmään 6500 K valoon. Viimeisin asetus jää muistiin valon sammutuksen (vähintään 5 s) jälkeen.


IP44 LUOKITUS

älitämme turvallisuudestasi. Siksi olemme koonneet kaikki kalusteiden sähköiset osat niin, että kalusteiden asennus sujuu turvallisesti. Haluamme myös varmistaa, että voit hyödyntää kylpyhuoneesi tilan haluamallasi tavalla. Laaja valikoimamme IP44-hyväksyttyjä tuotteita takaa muun muassa kaappitilan maksimaalisen hyödyntämisen. Katso lisää kohdasta “Huolto” osoitteessa dansani.fi .
Kaikissa sähköisiä osia sisältävissä kalusteissa on CE-merkintä ja siihen liittyvä luokitus. Suosittelemme, että asennukset tekee paikallisten lakien edellyttämä valtuutettu sähköasentaja.


Lisävarusteet

Vakiona allaskaapissa: Laatikoiden tilanjakaja mattavalkoinen lakattu alumiini sekä sisustealustat ja kannet massiivitammea.
Valitse lisäksi: Mobile-pyyheteline, hyllyt ja pyyhetelineet väreissä mattavalkoinen, värillinen puuviilu ja erikoisvärit. Metalliosat ruostumatonta terästä. Massiivitammilokerot peilikaappeihin, laatikoihin ja kaappeihin. Korkeiden kaappien ulosvedettävät lokerot massiivitammea.


Vetimet

Vetimet saatavilla lisähintaan. Valitse laajasta Dansani-valikoimasta. Vetimille on mahdollista ostaa lisävarusteena läpiporaukset - katso vaihtoehdot hinnastosta.


BELSANI JA CREASANI WC-ISTUIMET

WC-istumet on aitoa saniteettiposliinia, joka on vahva keraaminen lasitettu materiaali. Se poltetaan noin 1220 asteen kuumuudessa, jolloin lasite sulaa kovaksi, kiiltäväksi ja helposti puhdistettavaksi pinnaksi.
Käsintehdyt unique värilliset WC-istuimet saattavat sisältää pieniä värivirheitä, koska jokainen WC-istuin on erikseen värjätty. Jokainen istuin on kuitenkin tarkistettu ja arvioitu laadullisesti ennen hyväksyntää. Istuinkansi on valmistettu Ureasta, joka on pinnoitettu kirkkaalla akryylilakalla pinnan suojaamiseksi.


Asennus

Jokaisen toimituksen mukana tulee asennustarvikkeet ja -ohjeet.


Yleistä puutuotteista

Etuosien viilun suunta seuraa tuotteiden pituussuuntaa. Korkean kaapin ovessa on siis pystysuuntaan menevä viilu, kun taas laatikossa on vaakasuuntaan menevä viilu. Käyttämämme viilu on eurooppalaista tammea. Puutuotteille on ominaista pintojen ja värien vaihtelu. Siksi on luonnollista, että viilussa tai väreissä on poikkeavuuksia, joita ei voi pitää tuotevirheinä. Aito viilu imee auringonvaloa, joten siihen tulee värimuutoksia ajan myötä.


TAKUU

Valmistaja myöntää kylpyhuonekalusteille 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun, poislukien erikseen takuuehdoissa mainitut kuluvat osat. Pyyhekuivaimille valmistaja myöntää 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun. Takuu ei kata kuluvia osia.

Lisätietoja tuotteiden laadusta ja mittatoleransseista tässä.

Ennen tilaamista

Dansani Calidris -sarjaa valmistetaan yksilöllisesti, tilauskohtaisesti. Siksi toimitusaika on pidempi, normaalisti 6 viikkoa.


Ennen asennusta

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Valtuutetun LVI-asentajan tulee tehdä kaikki vesi- ja viemäriliitännät ja valtuutetun sähköasentajan kaikki sähköasennukset. Huomaa, että posliinialtaiden mitoissa on mittatoleranssi.

Hoito

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Hankaavia, syövyttäviä tai happamia puhdistusaineita tulee välttää. Kuivaa aina allas ja kalusteet käytön jälkeen. Se helpottaa huomattavasti puhdistamista, ja vältät myös mahdolliset kalusteiden kosteusvauriot.


Yleistä

Dansani pidättää oikeuden tuotantomuutoksiin ja tuotteiden paranteluun. Pidätämme oikeuden painovirheisiin. Jos haluat kaapin, jota ei löydy hinnastostamme, voimme lisämaksua vastaan koota sopivan mallin olemassa olevista komponenteista – kaappien sivuosista, laatikoista ja etuosista, joita voidaan tilata erityistilausnumeroilla.
Erikoistilauksesta valmistetuilla tai kootuilla ja asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.