Dansani Calidris – Ylellinen kylpyhuone tinkimätöntä tanskalaista muotoilua

Dansani Calidris kylpyhuonekalusteet ovat tinkimätöntä laatua, kun kyseessä on ylellinen kylpyhuone. Se on tuotesarja elämännautiskelijalle, joka haluaa hemmotella itseään parhailla luonnonmateriaaleilla ja suunnittelulla jossa korostuvat tanskalainen puusepäntyö ja design. Sarjan muotoilun lähtökohtana on ajatus täydellisestä kalustesarjasta, joka on toiminnallinen ja tyylikäs kaiken kokoisissa ja muotoisissa tiloissa.

Dansani Calidris-sarjan perusmuotona on 20 x 20 cm neliö, josta syntyy suuri määrä erilaisia elementtejä. Muotokieli on kaikissa kalusteissa samanlainen; syvyys, leveys ja korkeus sen sijaan vaihtelevat.

Hienostuneet linjat toistuvat kauniissa altaissa ja pöytätasoissa, joita on helppo mukauttaa niin, että ne sopivat kylpyhuoneeseesi. Sarjassa on myös suuri valikoima lisäkaappeja, tyyliin sopivia peilejä ja valaisimia, joiden avulla on helppoa ja hauskaa sisustaa oma ylellinen kylpyhuone koosta ja muodosta riippumatta.

Katso kuvastoa »Tutustu tuotteisiin »

Riko rajoja

Luo yhteys kylpyhuoneen ja makuuhuoneen tai eteisen väliin. Dansani Calidris -sarjan korkeilla kaapeilla (makuuhuone), allas ja peiliratkaisu (ylellinen kylpyhuone) ja toimintoihin valitut kaapit (eteinen) voit muodostaa hienon punaisen langan, joka yhdistää koko kotisi, jossa puusepäntyö ja design kulkevat käsi kädessä. Vain mielikuvitus on rajana.

Väriä kylpyhuoneeseen

Dansani Calidris on oikea valinta, kun oma ylellinen kylpyhuone kaipaa persoonallista kosketusta ja juuri sellaista väriä kuin sinä haluat. Valitse lukuisten vakiovärien valikoimasta NCS- ja RAL-värikartassa. Omavalintainen väri maksaa vain yhden aloitusmaksun.

Valinnainen väri ei koske vain ovia, laatikoita ja kaappeja, vaan voit saada samaa väriä myös jakkaroihin, peilinkehyksiin ja hyllyihin. Leiki väreillä ja luo juuri haluamasi värinen kylpyhuone.

Tutustu kalusteisiin omavalintaisella värillä »

Tarkalleen tilausmittoihin leikattuna

Kaikki altaat ja pöytätasot voidaan valmistaa mittatilaustyönä ja kolmessa eri materiaalissa - Silestone, solid surface ja lasi. Saatavilla on yksi tai kaksi allasta tai pelkkä pöytätaso, johon mahdollista sijoittaa tasoallas.

Tutustu altaisiin »

Mittojen mukaisen Dansani Calidris -altaan/pöytätason tilauslomakkeen löydät täältä.

Tilauslomake »

Calidris Unique -pesualtaat hienostuneesta Silestone®-materiaalista

Erittäin kaunis, ainutlaatuinen ja hieno valinta kylpyhuoneeseesi. Silestone® tuntuu ja näyttää luonnonkiveltä, ja 93 % materiaalista onkin luonnonkvartsia. Siihen on sekoitettu hartsia ja väriaineita ja näin luotu Calidris-sarjan Unique-pesualtaiden ainutlaatuinen design. Nerokkaalla Silestone®-materiaalilla on kauniin ulkomuotonsa ohella muitakin hienoja ominaisuuksia: Se on paitsi erittäin vahva, naarmunkestävä, lian- ja haponkestävä, myös hygieeninen ja helppohoitoinen. Silestone®-pesuallas ja -pöytätaso kestävät koko eliniän, joten se on myös kestävä ratkaisu. Unique-pesualtaasta on saatavilla kaksi eri leveyttä ja kuusi eleganttia mallia.

Eternal Marguina

Blanco Zeus

Calypso

Desert Silver

Charcoal Soapstone

Eternal Statuario

Hyvää valoa ympäri vuorokauden

Oma ylellinen kylpyhuone on paikka, jossa valon on oltava miellyttävää riippumatta siitä, valmistaudutko päivään, oletko meikkaamassa vai pesemässä hampaita ja menossa yöpuulle. Riippuvalaisimin, kattovalaisimin, valaistuin peilein ja peilikaapein sekä epäsuoralla valolla - sekä kaapeissa että niiden alla ja laatikoissa - saat juuri oikeanliasta valoa kaikkina päivän aikoina ja kaikkia kylpyhuoneaskareita varten. Valaisimiemme avulla voit luoda ainutlaatuisen kokonaisuuden kylpyhuoneen sisustuksen kanssa. Kaikki valaisimet ovat IP44-hyväksyttyjä märkätilaan.

Päivalaistus

Iltavalaistus

Himmennetty iltavalaistus

Yövalaistus

Peiliratkaisut

Peili ei ole vain peili. Dansani Calidris -peilit ja peilikaapit ovat tarkkaan harkittuja ja toiminnallisia ratkaisuja, joissa valolla on suuri merkitys.
Useimmat peiliratkaisut on varustettu valonohjauksella sisäänrakennetusta kosketuspaneelista ja se sisältää virrankatkaisimen, valon kirkkaudensäädön sekä valon sävyn säädön lämpimästä viileään. Voit myös hankkia lisäksi valaisimet.

Meikkaus vaatii oikeanlaista valoa

“Meikkitaiteilijana vaadin hyviä valaistusolosuhteita. Valitettavasti monissa paikoissa, kuten hotelleissa ja kylpyhuoneissa on huono valo. Siksi toivoisin, että hyvän valon merkityksen kiinnitettäisiin enemmän huomiota.

Jotta voisin meikata mallini täydellisesti on tärkeää, että peilin valo toistaa päivänvalon oikein. Tällöin meikki näyttää hyvältä myös kameran edessä. Välttääksesi varjoja ja vääränlaisia värivalintoja, joita usein syntyy huonon valon seurauksena, suosittelen että käytät Dansanin peiliä LED-valoin, niin kuin minäkin. Yksi oman työni kannalta tärkeä tekijä on, että peilissä on valonohjaus ja valon värin säätö, jota voi muuttaa tarpeen mukaan”

Gabriella Tipsa Bruun
Meikkitaiteilija

Luovat säilytysratkaisut

Dansani Calidris antaa mahdollisuuden lisäsäilytysratkaisuihin sekä seinätilan ja nurkkien täyteen hyödyntämiseen, kun sinulla on ylellinen kylpyhuone.
”Hukkatila” ikkunan alla, Wc-istuimen yllä ja oven takana voidaan kalustaa kaapeilla, hyllyillä ja muilla kalusteilla.

Kunnon ote

Vedin on kalusteen ja itsesi välinen kosketuspinta. Suuresta valikoimastamme löydät varmasti sopivat vetimet, väreinä kromi, inox, messinki, musta ja valkoinen. Jos haluat vetimettömän ratkaisun, voit valita vetimettömät kaapit ja laatikot push open -toiminnolla. Se luo uskomattoman tyylipuhtaan vaikutelman, jossa kalusteiden Puusepäntyö ja design nousevat esiin aivan erityisellä tavalla.

Tutustu vetimiin »

Luonnon materiaalit

Dansani Calidris -sarjassa käytetään aitoa tammiviilua eurooppalaisesta massiivitammesta, joka seuraa pituussuunnassa puunsyitä ja kaikki reunat on viilutettu. Puutuotteille on tunnusomaista värin ja rakenteen vaihtelu. Sen vuoksi etuosien viilukuvioinnissa voi esiintyä luonnollista vaihtelua. Aito puuviilu imee auringonvaloa ja saattaa sen vuoksi muuttaa väriään ajan myötä.

Lisätietoa vaihtelusta »

Luo tunnelmaa ja persoonallisuutta lisävarusteilla

Pidä kaappisi ja laatikkosi hyvässä järjestyksessä lisävarusteiden avulla, jotka parantavat käyttökokemustasi ja tekevät järjestyksen pitämisestä helppoa, kun sinulla on ylellinen kylpyhuone.

Dansani Calidris -sarjan lisävarusteet tekevät yhtä suuren vaikutuksen kuin kalusteet itse. Kaikki on suunniteltu toisiinsa yhteensopivalla tavalla. Valitse sama väri kuin kalusteissa tai luo jännittäviä kontrasteja.

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani Calidris -sarjan ohella meillä on muita kaluste- ja suihkusarjoja eri hintaluokissa ja malleissa, joissa yhdistyvät Puusepäntyö ja design. Voimme vastata lähes mihin tahansa tarpeeseen ja toiveeseen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Kaipaatko inspiraatiota?
Olemme koonneet paljon hyödyllisiä vinkkejä tilankäyttöön, kun sisustuskohteenasi on ylellinen kylpyhuone. Katso esim. kuinka sisustat matalan seinän tai hyödynnät pienen tilan optimaalisesti. Tarkastelemme myös hyvää työvaloa kylpyhuoneessa sekä kylpyhuoneen käteviä lisävarusteita. Tutustu myös moniin suihkuratkaisuihin ja niiden mahdollisuuksiin.

Lisää inspiraatiota »

Global- ja Ellipse -altaat

Posliiniallas on aitoa saniteettiposliinia, joka on vahva keraaminen la­sitettu materiaali. Se poltetaan noin 1220 asteen kuumuudessa, jolloin lasite sulaa kovaksi, kiiltäväksi ja helposti puhdistettavaksi pinnaksi.


Shape-allas ja pöytätasot

Solid surface -altaat ja pöytätasot ovat vahvaa akryylipohjaista ­komposiittimateriaalia, jonka pinta on tiivis ja helppo puhdistaa. Huom: Altaan ohuuden vuoksi pöytälevy on tuettava alapuolelta kaapilla koko leveydeltä. Ilman tukea allas/pöytätaso kestää ­ enintään 100 mm ylityksen.


Form-altaat ja pöytätasot

Lasiset altaat ja pöytälevyt on valkolakattu ja altaat on valmistettu erityisestä kristallinkirkkaasta lasista. Lasin väri on neutraalimpi kuin tavallinen tasolasi, koska se sisältää vähemmän rautaoksidia. Altaat ovat helppohoitoisia ja niiden pinta kestää tavallisia kemikaaleja. Huom: Altaan ohuuden vuoksi pöytälevy on tuettava alapuolelta kaapilla koko leveydeltä. Ilman tukea allas/pöytätaso kestää enintään 100 mm ylityksen. Pohjaventtiiliä ei saa kiristää liian tiukkaan. ÄLÄ käytä työkaluja kiristykseen.


Unique-altaat ja pöytätasot

Silestone® koostuu yli 90 % luonnonkvartsista, mikä antaa kestävän ­ ja helppohoitoisen pinnan. Allaskulhoa on saatavilla kahtena leveytenä, 50 ja 65 cm. 65 cm allas on sijoitettava vähintään 80 cm leveään allaskaappiin. Huom: Altaan ohuuden vuoksi pöytälevy on tuettava alapuolelta kaapilla koko leveydeltä. Ilman tukea allas/pöytätaso kestää enintään 100 mm ylityksen.


Kaapit

Viilu: 15 mm pintavaneroitu MDF-levy massiivipuulistoin, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helppohoitoisen pinnan.

Lakka: 16 mm MDF. Mattavalkoinen ja erikoisvärit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helposti puhdistettavan pinnan.

Kaapeissa on puusepänliitokset pontein ja ne toimitetaan valmiiksi koottuina mukaan lukien takalevy ja kolmisäätöinen ripustushela seinäkiinnitystä varten.

Lisävarusteet: Energiaa säästävä LED-valo laatikoihin, sisäänraken- nettu LED-sivuvalaistus kaappiin sekä sisustepaketit.


Hyllyt

Kaikkien kaappien vakiotoimitus sisältää 6 mm:n kristallinkirkkaat lasihyllyt hiotuilla reunoilla sisältäen hyllynkannattimet (ei koske ­allaskaappeja).


Laatikot ja etuosat

Viilu: 15 mm pintavaneroitu MDF-levy massiivipuulistoin, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helppohoitoisen pinnan. Vaneroitujen etuosien kiiltoaste on 3-10.

Lakka: 16 mm MDF. Mattavalkoinen ja erikoisvärit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helposti puhdistettavan pinnan. Lakattujen etuosien kiiltoaste on 30.

Kaikki ovet toimitetaan vakain metallisin clip-saranoin, joissa on sisäänrakennetut vaimentimet, joiden ansiosta ovet sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Saranoissa on kolmisuuntaiset säädöt.

Kaikki etuosat on toteutettu fasettireunalla, joka toimii integroituna ja huomaamattomana vetimenä korkean kaapin sekä ylä- ja alakaappien ovissa.


Laatikot

Laatikoissa on valkoiset metallireunat, ne ovat täysin ulosvedettäviä ja niissä on vaimennettu palautusmekanismi, jonka ansiosta ne sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Laatikot ovat kolmeen suuntaan säädettäviä ja niissä on mukana kuminen liukuestematto. Viemäriputken aukolla varustetuissa laatikoissa on integroitu tilanjakaja sekä ylälaatikossa vakiosisusteet massiivitammea. Irtonaisia lisätilanjakajia ja tammikansia saatavilla lisähintaan. Vetimet ja push open -toiminto hankittavissa lisävarusteena.

Allaskaapit

Kaikki allaskaapit on koottu puusepänliitoksin ponteilla vakiona ilman pöytälevyä ja toimitetaan takakiinnikkeillä ja takalevyllä, joka varmistaa paikan standardivesilukolle ja -kalusteille. Yhdellä laatikolla varustetut allaskaapit toimitetaan vakiona aukolla. 40 cm korkeat allaskaapit kahdella laatikolla toimitetaan vakiona aukolla sekä ylä- että alalaatikossa. 60 cm allaskaapit 2 laatikolla toimitetaan vakiona ylälaatikolla aukon kanssa ja alalaatikolla ilman aukkoa. Aukot varmistavat vesilukon ja putkien paikan. Jokaisen allaskaapin mukana toimitetaan integroitu mattavalkoinen tilanjakaja, jossa on aukko. Lisäksi toimitus sisältää kaksi sisustepakettia ja massiivitammisen kannen sekä magneettilistan ylälaatikkoon.

Sisälaatikko 40 cm korkeassa allaskaapissa sisältää yhden laatikon. Lisätilanjakajia ja kansia voidaan tilata.

Mahdollisuus valita 230 V pistorasia alalaatikkoon, energiaa säästävä LED-valo molempiin laatikkoihin sekä alasvalo. HUOM: integroitu sensori. Teho 2-6 W riippuen laatikon leveydestä. Valaistut allaskaapit ovat IP44-hyväksyttyjä.


Puutasot ja puuhyllyt konsolille

25 mm:n lastulevy 3 mm:n pintaviilutetulla HDF-levyllä ja puureuna-­listoilla, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka saa aikaan kovan ja helposti puhdistettavan pinnan. Tukilista on ostettava konsoliratkaisuihin, joissa allaskaapin ja konsolin välinen etäisyys on 80 cm tai enemmän. Tukilista on valmistettu korkealakatusta ruostumattomasta neliskulmaisesta profiilista konsolin mukaisesti.


Viilutetut puutasot ja puuhyllyt erikoismitoilla

Kuvaus edellisessä kappaleessa. Maksimipituus 2440 mm ja mak­simisyvyys 900 mm. Hinta ja toimitusaika ilmoitetaan mitoilla varustetun piirustuksen perusteella.


Kannattimet

Neliskulmainen teräsprofiili kiillotettua, ruostumatonta terästä, viimeistellyt liitokset ja yhteensopivat, ruostumattomalla teräksellä pinnoitetut kiinnikkeet.


Kolme erilaista peiliä

1) Valkomatta lakattu, taustavalaistu peili - pyöristetyt kulmat ja takana energiaa säästävä LED-valonauha, joka kulkee peilin hiekkapuhalletun vyöhykkeen läpi. Peilissä on esiasennettu lämmityselementti huurtumisen estämiseksi.

2) Lisävarusteena saatavana ulkoisilla LED-valaisimilla varustettu peili, jossa on kosketusvapaa tunnistin sisäänrakennetulla muistitoiminnolla. Siihen saa myös valinnaisena sisäänrakennetun lämmityksen, jolloin peili ei huurru.

3) Pyöreä kehyspeili, integroitu ja ohjattava LED-valo koko kehyksen ympäri. Kehyksen värivaihtoehdot: mattamusta tai kiillotettu messinki.

Kaikki peilit toimitetaan kiinnitysheloilla. Kaikki peilit ovat IP44- hyväksyttyjä.


Peilikaapit

Kaikki peilikaapit toimitetaan vakiona integroidulla pistorasialla ja liiketunnistinkatkaisijalla sekä vaimennetuilla ovilla. Mukana tulee suurentava peili (suurentaa x 5), jonka voi sijoittaa haluamalleen korkeudelle. Primo-peilikaapin takalevy on 4 mm peili MDF-levyn päällä. Parallel-peilissä takalevy on melamiinipäällysteinen 8 mm lastulevy. Peilikaapit toimitetaan 6 mm siirrettävin kirkkain lasihyllyin, jotka antavat valoisan ilmeen. Kaikki peilikaapit ovat IP44-hyväksyttyjä. Peilikaappeihin on myös saatavilla sisäänrakennettu energiaa säästävä LED-valo, joka antaa hyvää lisävaloa altaan ylle. Massiivipuulokerot ovat lisävarusteita pienesineitä varten.

Peileissä ja peilikaapeissa valonohjaus toimii 12 V valojärjestelmällä, joka antaa seuraavia mahdollisuuksia:

 1. Valaistuksenohjaus edellisten asetusten muistilla:
  • Päälle- ja pois-toiminto.
  • Portaaton himmennin, jossa kolme esiasetusta.
  • Valon portaaton värilämpötilan säätö (2100–6500K)*, jossa neljä esiasetusta.
  • Elektroninen valonohjaus vaatii 5 sekunnin tauon, kun sammutat ja kytket valon päälle viimeisen asetuksen muistamiseksi.
 2. Erittäin hyvä värintoisto (Ra 90+)

*) 2100K on erittäin lämmin, lähes punertava ja 6500K erittäin kylmä, miltei sinertävä valo.

Ohjaimen ja LED-valon elinikä lyhenee, jos valo palaa koko ajan.

Valaisin kattoasennukseen

Kattovalaisimet 230V valaistusjärjestelmällä tarjoavat seuraavat edut:

 1. Optimaalisen laadun ja tehon takaavat korkea valohyöty, matala lämpökehitys ja pitkä käyttöikä.
 2. Samanlainen valo tilan ja kohteiden valonlähteissä aikaansaa harmonisen valaistuksen (3150K).
 3. Markkinoiden paras värintoisto (Ra 90-95).

Valaisin kattoasennukseen ja riippuvalaisin

Kattovalaisinsarjamme Venus ja Jupiter sekä Jupiter riippuvalaisin ovat standardisoitua 230V-järjestelmää 3150K, mutta voidaan himmentää laskevan reunan himmentimellä kylpyhuoneen valokatkaisijasta. Niitä voi myös käyttää valonohjaukseen kytkettyjen tuotteiden kanssa, mutta valon samankaltaisuus riippuu käyttäjän asetuksista.

Energiamerkintä ja tuotetiedot ovat ladattavissa tuotetietokannasta tai tilattavissa painettuna kopiona.


Lisävarusteet

Vakiona allaskaapissa: Laatikoiden tilanjakaja mattavalkoinen lakattu alumiini sekä sisustealustat ja kannet massiivitammea.

Valitse lisäksi: Mobile-pyyheteline, hyllyt ja pyyhetelineet väreissä mattavalkoinen, värillinen puuviilu ja erikoisvärit. Metalliosat ruostumatonta terästä. Massiivitammilokerot peilikaappeihin, laatikoihin ja kaappeihin. Korkeiden kaappien ulosvedettävät lokerot massiivitammea.


Vetimet

Vetimet saatavilla lisähintaan. Valitse laajasta Dansani-valikoimasta. Vetimille on mahdollista ostaa lisävarusteena esiporaukset.


Asennus

Jokaisen toimituksen mukana tulee asennustarvikkeet ja -ohjeet.


Yleistä puutuotteista

Etuosien viilun suunta seuraa tuotteiden pituussuuntaa. Korkean kaapin ovessa on siis pystysuuntaan menevä viilu, kun taas laatikossa on vaakasuuntaan menevä viilu. Käyttämämme viilu on eurooppalaista tammea. Puutuotteille on ominaista pintojen ja värien vaihtelu. Siksi on luonnollista, että viilussa tai väreissä on poikkeavuuksia, joita ei voi pitää tuotevirheinä. Aito viilu imee auringonvaloa, joten siihen tulee värimuutoksia ajan myötä.


TAKUU

Dansani tuntee tuotteensa. Siksi voimme kuluttajalainsäädännön takaamien oikeuksien lisäksi tarjota kylpyhuonekalusteillemme 10 vuoden tuotetakuun. Pyyhekuivaimille valmistaja myöntää 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun.

Yleiset takuuehdot
Tuotteemme on valmistettu voimassa olevien harmonisoitujen teollisuusstandardien ja vaatimusten mukaisesti. Puisissa, posliinisissa ja lasisissa pinnoissa esiintyy luontaisia eroja, jotka kuuluvat materiaalin luonteeseen. Niitä ei pidetä Dansanilla tuotevirheinä, mikäli materiaalin laatu ja toleranssit säilyvät muuttumattomina. Takuu edellyttää, että tuote on asennettu sen mukana toimitettujen asennusohjeiden mukaisesti.

Dansani ei vastaa väärästä asennuksesta tai kokoamisesta aiheutuneista vahingoista tai vaurioista. Jos vastoin odotuksia tuotteessa on vikoja tai puutteita, toimita meille asiakirjat ennen asennusta. Vesi- ja sähköliitännät on tehtävä valtuutetun ammattilaisen toimesta voimassa olevien määräysten mukaisesti. Takuu edellyttää, että hoito-ohjeita noudatetaan. Tuotteita ei vaihdeta, jos niitä on hoidettu tai käytetty väärin tai niiden käyttötarkoitusta on muutettu.

Huomaa, että takuu raukeaa ja kosteusvaurioiden riski kasvaa, jos rakenteisiin ja/tai malliin tehdään muutoksia. Suosittelemme lukemaan ja noudattamaan hoito-ohjeita. Käytä vain suositeltuja puhdistusaineita, jotta tuotteet pysyvät kauniina vuosia eteenpäin. Takuu ei kata säännöllistä huoltoa vaativia komponentteja, sillä niitä pidetään kuluvina materiaaleina. Kuluvia materiaaleja ovat mm. ohjaimet, saranat, liukukiskot, vaimentimet, ylivuotokaulukset ja suihkulistat. Takuu ei koske kolmannen osapuolen kustannuksia tai muita kuin Dansanin toimittamia tuotteita. Mahdolliset näihin liittyvät kustannukset kattaa ao. kalusteita koskeva vakuutus tai kuluttajan oma vakuutus.

Ennen tilaamista

Dansani Calidris -sarjaa valmistetaan yksilöllisesti, tilauskohtaisesti. Siksi toimitusaika on pidempi, normaalisti 6 viikkoa.


Ennen asennusta

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Valtuutetun LVI-asentajan tulee tehdä kaikki vesi- ja viemäriliitännät ja valtuutetun sähköasentajan kaikki sähköasennukset. Huomaa, että posliinialtaiden mitoissa on mittatoleranssi.

Hoito

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Hankaavia, syövyttäviä tai happamia puhdistusaineita tulee välttää. Kuivaa aina allas ja kalusteet käytön jälkeen. Se helpottaa huomattavasti puhdistamista, ja vältät myös mahdolliset kalusteiden kosteusvauriot.


Yleistä

Dansani pidättää oikeuden tuotantomuutoksiin ja tuotteiden paranteluun. Pidätämme oikeuden painovirheisiin. Jos haluat kaapin, jota ei löydy hinnastostamme, voimme lisämaksua vastaan koota sopivan mallin olemassa olevista komponenteista – kaappien sivuosista, laatikoista ja etuosista, joita voidaan tilata erityistilausnumeroilla.
Erikoistilauksesta valmistetuilla tai kootuilla ja asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.